serifealadag Hamişler ve güzel anneler♥️ Bebeğinize hangi ürünleri kullanıyorsunuz veya kullanmayı düşünüyorsunuz.( Bebek bezi,şampuan vb.) Önerilerinizi gelin beraber paylaşalım.☺️🎈
hunilimom serifealadag aslında bu bebekten bebeğe değişiyor mesela en iyisi prima ve musteladir benim kızıma hiç iyi gelmedi bez pişik yaptı şampuan alerji yaptı bez Canbebe kullandım 1.5 sene sonra molfix kullandım sonra tasma yaptı baby turco kullandım adet sayısı azdı tekrar canbebeye döndüm şampuan johnson kullanıyorum 2.5 senedir bebek yağı yerine losyon kullanın onda da mustela çok iyi
Deletedmom_7156 serifealadag baby turco bez ıslak mendil şampuan yağ dalın pişik kremi sudocrem aldım öneri üstüne
Mevaninannesiii serifealadag Gayet memnunum ikinciye de sleepy ile devam ederim inşallah canm deneyip almalısın her bebeğe uymayabiliyor çünkü
asyaa0 serifealadag Bakım Seti - Mustela Bebek bezi ıslak mendil - Sleepy Kıyafetler - E bebek Bebek arabası ve puset - Joie Ana kucağı - baby plus Banyo seti - katlanabilir Biberon ve emzik - Philips Avent Deterjan - Duru Granül sabun Tırnak bakım seti - Sevi bebe Nevresim takımı - Tuğba kuğu Beşik - Heyner doğal ahşap beşik Bebek çantası - Stylo Göğüs Pompası - Mochi Emzirme yastığı - Dekorix Aklıma gelenler bunlar 😄
hepoyleolurzaten serifealadag Bebek bezi ilk 1 buçuk ay Molfix kullandım ama taşma sorunu yaşadığımız için Sleepy’e geçtim çok memnunum. Islak mendil de Sleepy kullanıyorum. Şampuan ve vücut losyonu Mustela, pişik için Sudocrem, yağ Nivea Baby kullanıyorum. 🤗