EsraTmr Birdemetyasemen75 evet ben önceki gebeliğimde öğrendim bunda da ilaç kullanıyorum doğuma kadar da devam edicem
Cemrelif Birdemetyasemen75 öncesinde haşimato tipi triod hastasıydım. İlk 4 ay sorun yaşamadım. Ancak çok kustuğum için ilaç emilimi bozuluyordu. Aylık kontrollerde doz yetmiyor dendi ve doz arttı. Çok şükür onun dışında bir sorun yaşamadık.
Sedacengiz Benimde vardı. İlacını düzenli kullanırsan birşey olmaz . Çok şükür kucagıma aldım bebeğimi. Öyle nette yazan saçma şeylere takılma sakın
Gnsll Bende bu sorun senelerdır var ılacı omur boyu kullanmam gerekıyomus bılmıyodum bı donem kullanıp duzelınce bırakmıstım ılk bebegım tsh yukseklıgınden düştü sımdı levotiron kullanıyorum 75 lik suan normal sevıyelerde kullanmak sart gebelıkte en onemlı hormon
Edayekta Birdemetyasemen75 bende hasimoto hastasiyim ilaca baslamadim daha her ay duzenli olarak tahlil yaptiriyorum bir ay yuksek bir ay normal cikiyor cok sukur 37.haftayi bulduk
gamzebzk Birdemetyasemen75 hamile kalmadan önce nodullerim alındı tiroid hastasıyım ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım her ay kontrolum var doktorum ayarlıyor
Erkanur Birdemetyasemen75 benimde degerlerm yüksek çıktı doktor biraz bekleylm dedi tekrar bakıp ilaç başlarz dedi