Yagmurnannesi 38+5 günlük hamileyim normalde herkes diyor kızlar 40 haftayı bulmuyor ama bende henüz birseu yok çok Stres yapıyorum sanırım:(
Elika0 Yagmurnannesi hiç belli olmaz canım. Stres yapsan da yapmasan da bebek kendi belirliyor. Tabi ki stres senin ve bebek için iyi birşey değil bende kız bebek bekliyorum 34.haftadayım 38 de doğsa keşke. Bol yürüyüş yap merdiven in çık ve squat yap işe yarar diyorlar 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Tabi mutlaka doktoruna sor öncesinde
Busra2013 Yagmurnannesi kız haftan gelmıs zaten ne zmn gelırse gelsın bekle😂😂😂acelen ne ben suan 31+3 bugun karnım bıraz agrıo odum kopuoerkenmı dogurcm dıe o haftada sızınde agrınız olmusmuydu
sessiz_oyuncu Yagmurnannesi valla benimki doğmadı 41+1 de sezeryan oldum çnkü 4.200 olmştu 😁 şmdi ikünci kızıma hamileyim 39 a kadar bekler inşallah diyorum.
Mimik Yagmurnannesi o kizdan kiza degisiyor… Benim yegenim 41.de zorla sezeryanla alindi… Cimaya niyeti yoktu🤣
Yagmurnannesi Elika0 ilk bebek sanırım bu sabirsizligim o yüzden ve son günler biraz zor geçiyor onun da etkisi olsa gerek ☺
Yagmurnannesi Busra2013 evet oluyor tabiki 30 haftadan sonra ağrılar başlıyor 36 dan sonra daha çok zorlanıyorsun. Valla benim sırt ağrım ve yalancı sancilarim çok fazla oluyor 🤦♀️
3mlek2bebkannesi Yagmurnannesi cinsiyetle alakası yok canım benim oğlum 36 +4 doğdu ne yaptıysak sancı durmadı tamamen bebişin keyfine baglı
kucukhobby-11 Yagmurnannesi bu herkes ne çok biliyor 🤨 aynıyız 38+5 banada aynı baskı bi doğuramadın falan…
Yagmurnannesi kucukhobby-11 ahh hiç sormayın her sabah uyandığımda telefonumda aynı mesajları görüyorum 🤦♀️
Busra2013 Yagmurnannesi 36 olim dogarsa dogsun yeterlı 35 hafta gecsın karnımdan alıp kuvese gırıp aylarca bekleöek ıstemıom karnım bos kucağım bos eve donmek ıstemıyorum
SdaSglm 39+5 oldum canım, sanırım rahim ağzı uzunluğuna, sancı durumuna ve suyun gelip gelmemesiyle alakalı.
Yagmurnannesi SdaSglm ben geçen hafta perşembe çatı muayenesi oldum doktor 1 cm acilma var muhtemelen 1 haftaya doğumun başlar dedi ama henüz bisey yok sadece coook fazla akintim var
Yagmurnannesi Busra2013 ay yok canim 36 değil Allah korusun 36 da az da olsa yine risk var inşallah tam zamanında gelir bebis
Yagmurnannesi SdaSglm aynen böyle çok afedersin sumuksu birsey araştırdım diyor doğum öncesi rahim kendini hazirliyormus