Oznurkk Dlr48 evet ağrılarım oldu adet ağrısı gibi. Hatta bazen yürüyemediğim bile oldu. Ama geçiyor ☺️
Ibooya Aysenur222 amin inşallah Allah razı olsun canım.dikakt ediyorum kabızlığa.taze sıkılmış havuç suyu tüketiyorum sabah akşam çok faydası olduğunu okumuştum
fTsSy cnglsydmr evet benim 2 gebeliğim oldu. İlki 12. Haftada düştü. 2.si 16. Haftada ikiz gebelik düştü. Hep kanamalı geçiriyordum gebeliklerimi. Şükür şuan 18. Haftaya girdik her şey yolunda genetik tanılı embriyo.
cnglsydmr fTsSy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah genetik tanılı düşünüyorum ben de sebepsiz 2 düşükten sonra endişeliyim. Teşekkür ederim yanıtınız için 🤗
Aycicegim Eliffefee evet canım çok şükür önce Allahın sonra doktorumun sayesinde oldu ilk deneme ile 💕
Ibooya duyguuudmr bugün test yaptım canım değerim 21.85 çıktı ve erken gebelik testinde de çift çizgi çıktı çok şükür 2 gün sonra testi tekrarlıycam 🙏🙏
duyguuudmr Ibooya Şükürler olsun Rabbime çok sevindim canım benim. Hayırlı sağlıklı artışlar olsun inşallah 🤲🏻
Ibooya duyguuudmr inşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimizin güzel sonuçları olur 🙏🙏
Cybill Eakyuzz22 benimde bir kanama alanim var ve jinekologum beni perinataloğa ( riskli gebelik uzmani) yönlendirdi , ona gidiyorum , kanamayi önleyici ilaç be iğne kullanıyorum , sizde bir perinatolog ile devam etseniz iyi olur
Eakyuzz22 Cybill merhabalar doktorum bana oksapar iğne birde progestan iğne progestan fitil estrofem kapsül balık yağı kapsül devit3 vermiş kullanıyorum umarım birşey olmaz çok geçmiş olsun sizede