sedaa09 Burcu-10 bende oyleyim ben hicbir çözüm bulamadim ama yürüyüş yapıyorum hergun iyi geliyor biraz
Derininannesi_ Burcu-10 geçen gece bi uyandım kalçam kırılmış sanki cok yürüyünce oluyo bende de kuzum ben dinlenmeye çalışıyorum genelde bi de doktor magnezyum veriyor bu gibi durumlarda
Civcivim000 Burcu-10 magnezyum kullanıyor musunuz? Genelde bu şikayetlere doktorlar magnezyum takviyesi veriyor. Bir de hareket etmek lazım tabii ama ben pek yapamıyorum 😀 bu ara vitaminleri bıraktım arttı ağrılarım
Noyan_alp Bende de aşırı var doktor magnezyum verdi ilaç alarji yaptı bana kan ilacida o şekilde içemiyorum sancısını da çekiyorum elimden gelen bir şey yok varsa çözüm bana da söyler misiniz
Civcivim000 Noyan_alp magnezyumu hap olarak mı aldınız da alerji yaptı? Magnezyumların vitamin gibi suda eritilen tabletleri var ilaç formunda değil de vitamin takviyesi olarak doktorunuza onu bi danışın isterseniz
Tuba_ynk Günde bir tane sade maden suyu için o iyi geliyor. Ben düzenli içemiyorum tadını da sevmiyorum o yüzden doktordan magnezyum desteği istedim. Yürüyüş de iyi geliyor