Esraustaoglu Kızlar merhaba 24 haftalık hamileyim covid geçirdim bugün doktora gittim çok şükür bebeğim iyi öksürüğüm var geçmediği için doktorum antibiyotik yazmış 1000 mg sabah akşam hamilelikte kullanan var mı endişelendim
FusunF Esraustaoglu geçmiş olsun benim bildiğim kullanılmıyor ama doktor yaZmış sonucta bilemedim üste kalsın 🙏
Tugbamete Esraustaoglu ben covid değilde normal grip oldum şuan bende 500 mg antibiyotik ve öksürük şurubu kullanıyorum akciğere inmesin önlem alalım dedi yazdı zararlı olsa riske atıp yazmazlar bence birde ben gelişim geriliğinden dolayı sürekli takipteyim
Hanife_ Esraustaoglu tabiki hamilelerin de kullandığı antibiyotikler var ilk hamileliğimde 2 kere kullandım farklı sebeplerden şimdi bı kere kullandım Dr verdiyse sorun değil sonuçta bizim de hastalıkları atlatmamız gerekiyor
rengarenkduduv Kullanılabiliyor bende kullanmıştım doktorlar zaten hamileliğinizi göz önünde bulundurarak yazıyorlar. Eğer içiniz rahat değilse ilacın ismi ile google’dan arama yaptırabilir veya bir eczaneyi telefonla arayıp sorabilirsiniz.
Esraustaoglu 1-2isim 1000 mg olması endişelendirdi sabah akşam 2000 oluyor ya teşekkür ederim sizde mi sabah akşam 1000 mg kullanmıştınız ❤️
Esraustaoglu @Esmazeynep mg olması endişelendirdi sabah akşam 2000 oluyor ya teşekkür ederim sizde mi sabah akşam 1000 mg kullanmıştınız ❤️
BirPatiSever Esraustaoglu size de geçmiş olsun. 1000 mg ağır demişsiniz. İkiye böl iç diyenler oluyor. Sakın yarıya bölüp içmeyin. Bana da ağır gibi gelmişti. Eczacı ve doktor arkadaşlarla konuştum asla yarıya bölüp içilmezmiş antibiyotik. Aynı zamanda augmentinin gebelikte zararı olmadığını söylediler. Enfeksiyon çok daha zararlıymış. Ben bitirmeden bırakmıcam.
Esraustaoglu Hanife_ anladım çok geçmiş olsun bana 1000 mg augmentin yazmış sabah akşam ağır geldi 1000 mg siz kullanmısmıydınız
Hanife_ Esraustaoglu ilk hamileligimde ne kullandığımı hatırlamıyorum canım şimdi ise farklı kullandım ama çok güzel etkili oluyor ya bir günde kendime geldim resmen