Busra6034 Bu ara sanki kaburgalarım batıyor gibi ve karnımın içi acıyor sizde de böyle olan varmı kızlar
Aysee_35 Busra6034 normal canım.. Bende olmadı çok şükür ama nefes alamıyorum ben. Şuan 33 haftalıgım çok sık nefes alıyorum ve daralıyorum hepsi normal.
Ozlemyvz Busra6034 normal canım ilk gebeliğimde sağ kaburgam sürekli içime batıyor gibiydi. Bebek büyüdüğü için oluyor. Çok da uzun boylu değilseniz daha da normal☺️
SayeMom Busra6034 ahh ah 25.haftalarımdan beri çekiyorum ağrıyı allahtan doğum iznine çıktımda yatıp uzanınca geçiyor evde geceleri oluyor banada biraz doğuma kadar böyle sürecek 😔
mervebuglemtkn Busra6034 sırt ağrısı kaburgalarin batması nefes alamama hepsi normalmis bende 34 haftaligim bugün sabah kontrol vardı sordum doktora hatta kasıklarım da ağrıyor bazen dedim onada normal dedi baskı yapar dedi
mervebuglemtkn Aysee_35 boy kilo kac bebekte sabah kontrol vardı haftaya tekrar göreceğim seni dedi kilosunu beğenmedim dedi moralim bozuldu 😔
Aysee_35 mervebuglemtkn ben daha gitmedim en son 32+0 da gittim o zaman 42 43 cm 2034 gr dı. 34+0 da gidicem haftaya yani