Fenogretmeni Kızlar merhaba, ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi tekrar gebeyim. 5+5 deyim bugün doktora gittim kesenin boyutu 5.14mm dedi geç döllenme gibi vsvs dedi kafamızı karıştırdı sizlerin nasıldı kese boyutu
Ayyysss Fenogretmeni bende 6 haftalık diye biliyordum doktor 4 hafta dedi benimde kafam çok karışık 🤔
GurbettebirAnne Banada aynisin dedi benim hesabima gore 6 haftalik ama doktoruma gore 5 haftalik bu haftalarda oluyor boyle ben de kafama taktim cok sukur bir sorun cikmadi
Fenogretmeni GurbettebirAnne çok teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah ben ve benim gibi bekleyenler de sıkıntısız geçirir
Ezber Benimde son adet tarihime gore 6 haftalik olmasi lazim ama dr bes haftalik dedi keseye gec döllenme kaynakli olabilir
GurbettebirAnne Fenogretmeni hic bilmiyorum dikkat etmedim neden kese boyutuna takildiniz? Doktorunuz ne dedi ki?
GurbettebirAnne Fenogretmeni doktor oyle konusuyor degerlerin saglikli artis gosterdiyse bir skinti olmaz insallah ilk haftalar net konusamiyorlar