Eezgiliiiiii Nezii nidicart pruluton igne progestan vajinadan fitil 2 tane onn adinj unuttum coraspin vitaminler bir suru ilac iciyorm
Nezii Eezgiliiiiii Bana doktor sadece progestan kullanabilirsin başka birşey vermeyeceğim dedi. Haftam küçük diyemi acaba:/
Hmsrln asellmom Benimde 21. Haftamda 2,7 ölçüldü ve Serklaj yapıldı, şimdi 28+5 olduk.. neye göre karar veriyorlar acaba bende merak ettim🤔
asellmom Hmsrln 1 gece yatışım yapıldı kısalma devam etmeyince gerek yok dediler. Ama başka doktor da çocuk 1 cm ile tutunuyor çabuk serklaj yaptır yoksa yaşayamaz demişti öyle demesinin üstünden 2 ay geçti sapasağlamız yani neye göre karar veriyorlar hiç bilmiyorum
Hmsrln asellmom Biraz şansa bırakma gibi bir şey olmuş, gerçi dikiş olup ona rağmen yinede erken doğanlarda oluyor🤷🏻♀️ Değişik gerçekten, hakkımızda hayırlısı 🥰
Nezii asellmom 5 cm açıklıkla haftalarca duran gördüm. Serklaja rağmen erken doğum yapan gördüm. Bu iş Allahın ol demesine bakıyor.
esratpl Ecehn yok kuzu yapmadı bana dediğim gibi mecbur sezeryan olacağım ben o yüzden yapılmadı ama yapılsa da sanırım 36 da falan dikiş alındıktan sonra yapılırdı 🥰
esratpl Nezii hiç korkma canını sıkma doktoruna güven sonuçta tedbir bizden gerisine yapacak bir seyimiz yok insallah sağsalim alacaksın sende kucağına💖
Nezii esratpl Ahh inşallah hepimiz sağ salim alalım . Rabbim evlat acısı göstermesin. Yaşayan bilir:/
Portakalimsi545 Eezgiliiiiii geçmiş olsun bende aynı durumdayım. 21. Haftamda yapıldı. 24. Haftadayız. Ben kendimde erken doğmuşum 27 haftalık ve 1240 gr üç ay küvezde kalmışım. Aynısı bebeğim için olmasın diye dua ediyorum. Yatıyorum devamlı
Hllglc Havvadr merhaba sizin dikişe rağmen mi suyunuz geldi 31de. İlk hamileliğimde anlaşılmadı. 29 haftalık doğum yaptım. İkinci hamileliğimde 14. Haftada serklaj yapıldı. Şu an 23+6 yım. Doktorum bebeği sadece dikiş tutuyor dedi. Sürekli yatıyorum ama çok endişeliyim🥲
Nuurylmz Eezgiliiiiii Biz 5 gün oldu kuvezde yatalı yeni dogum yaptim. Antalya tıpta yatiyor. 31+4 de dogum yaptim 1750 gramdı 48 cmdi. Hayla yatiyor şükür diyicez bunada yaşıyor biraz ayri kalicaz zor olcak ama dayancaz. Sabredin allah dogcagi gunu kaderine yazmistir. Dua edelim hep. 🙏
Nuurylmz Mucizehonay servikal kisalik rahim darligi suyum azdi zaten 23 haftadan atlata atlata 31+4 e gelmistik. Suyum geldi dogum basladi .acil sezeryanla dogum yaptim . Suan 1 hafta olcak kuvezde hayla sükür ama bu gunlerimizede 🙏
Havvadr Hllglc seni korkutmak istemem bana 29. Haftada sadece dikiş tutuyo dedi sürekli yat su içmeye bile kalkma dedi kendi doktorum bi görüş daha alalım diye profesör doktorada gittik o sıkıntı yok daha tutar dedi 15 dk yürüyebilirsin demişti. Bende profesör sonuçta diye az az bile olsa ayaklandım 30. Haftada suyum geldi. O yüzden sakınnnn kalkma sakınnn ayaklanmasam daha gelmezdi belki 🤔
Hllglc Havvadr yatıyorum sürekli. Ama bazen yatmak bile çözüm olmayabiliyor. Şu an ilaç verdi. Progestan ve pruloton depot a ek başka ilaçlarla tedavi düzenledi. 20-22 lerde açılmaları olup acil serklaj yapılan hastalar var. Bu durumdaki ha ileyi de sadece dikiş tutmuş olmuyor mu? Onlarda 34-36 altı görenler var sonuçta.
Havvadr Hllglc Ben 19. Hafta ameliyat oldum ve açılma vardı sonrası 28. Haftada hunileşme oldu, 29. Haftada çocuk doğum kanalına girmiş denmişti Protestan iğne ve fitil olarak kullandım. Ciğer geliştirici iğne iğnede oldum erken doğum olacağı için.