iremss Deletedmom623737 süt + meyve Kuruyemiş + galeta + meyve O an ne aklıma gelir evde denk gelirse ya 😀 bazen yaptığıma şükrediyorm 😀
Mrv1007 Deletedmom623737 ben öğlen yemeği yemiyorum kahvaltı ve aksam yemeği şeklinde besleniyorum o yüzden öğlen 3 gibi falan bir ara öğün yapıyorum. Bazen yoğurt yulaf, bazen süt meyve kuruyemiş gibi şeyler yiyorum.
Seymanurrr06 iremss bende muz ve kefir tüketiyorum ama 3-4 gündür ishal oldu bende sizde de böyle bir sorun oldu mu ?
Deletedmom623737 iremss Bende öyle gözüm ne görürse ya meyve tabagı ya süt kuruyemiş bazen çikolata 🤭🤭🤭
iremss Deletedmom623737 ben çikolata yiyemiyorum ya midem bulanıyo meyveyi çok kaçırayım o bile kötü ediyo 😅
Deletedmom623737 Dmllale Doktoruna sor istersen kefiri sürekli tüketiyorum ondan olacağını sanmıyorum 🤷🏻♀️
Seymanurrr06 Dmllale evet bende öyle sürekli muz yiyorum ama ishalim bugün patates haşlayacağım bakalım iyi gelecek mi 🤷🏼♀️ Siz kaç haftalık hamilesiniz 🤗
Deletedmom623737 iremss 32 haftadayım canım İlerleyen zamanlarda düzelir bende öyleydim sonra fena bi şekilde iştah açıklığı yaşıyorsun 🤦🏻♀️
Deletedmom623737 Mrv1007 Bende öyleyim Ögle yemegi yemiyorum sevmiyorum hep böyle şeyler tüketiyorum 😋