SerkanSinemne Kızlar bugunden beri istifra ishldım ve halada ishalım ne yesem cıkarıtıyorum sabahleyın ostıfra ederken hem agzımdan hemde burnumdan kan geldı doktora gıttım kılcal damarların hasar gormus mıden hasar gormus dıyor ayrıyetten 23hafta3 günlük hamileyim bebegime bişey olurmu yemek dahı yıyemıyorum bebegımden cok hareketlı hıc durmuyor sma sızcr ac kalırmı ona bişey olurmu😔😔
Dyg34 SerkanSinemne ay canım çok gecmiş olaun kılcal damarların sıcaktan da tetiklemiştir iyice dikkat et yıyemiyorsan bari birşeyler iç en azından ayran falan bebge yarar doktor ne dediki olmadı serüm vercek herhalde🤔
Busrasahin7714 SerkanSinemne benimde oyle geçiyor hamileliklerim simdiye kadar bir sorun olmadi ilk oglum 3.550 dogdu gayet saglikliydi. Simdi ikiz bekliyorum haftalari ile uyumlu gidiyorlar
SerkanSinemne Dyg34 serum verdı iki tane bide şırımgada bı ilaç verdı onuda ıctım ama hala krndıme gelmeedım bısey yıyorum bes dakka gemıyo cıkarıyorum mıdem ıflah oldu resmen 😔
SerkanSinemne Busrasahin7714 canım benımkıde cok saglıklı doktor bebek de bısey yok dedı ama ymek fılan yemıyorum ya cok dokunurmu ona