Banumut Merhaba değerli anneler ve anne adayları uygun fiyata bebek kapı süsü yapan bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim 🥰
Kelebekk-0307 Banumut nasıl bir şey istiyorsunuz ki var mı aklınızda bir model ? Geçenlerde burda bir arkadas yapıyorum demisti bende sormuştum makrome olanlardan 100 tl dedi gayet uygun normalde daha pahalı
Banumut Hkaraaslan inşallah içinize siner bende düşünmedim değil fiyatlar almış başını gitmiş uzun süre kullanılacak bişey olsa yine insanın içi yanmıycak sorduğum bi kaç yet 175tl 270tl falan dedi rakamlar böyle 🤦
Kelebekk-0307 Banumut bende makrome yaptıracağım çok hoş duruyor yanına da yine makrome anahtarlık istiyorum hediyelik olarak bakalm 😊
Seymanurrr06 Ben yıldızlı düşler sayfasından yaptırdım ve çok memnun kaldım instagramdan bakabilirsiniz 😊
Banumut Kelebekk-0307 hediyelik magnet yaptırdım 100 tanesini 160 TL ye çiçek sepetinde bir satıcıya tatlı telaşlar bunlar 🤗
Banumut Kelebekk-0307 https://instagram.com/ss.bohostudio?utm_medium=copy_link Instagram da karşıma çıktı bir bakıp fiyat alın isterseniz 🤗
Banumut Asyaburcin ben hastane için değil evde odasına asmak için düşündüm çok gerekli değil tabi ama ilk çocuk olunca insan hevesli oluyor tabi 😂 bizim zamanımızda yapılmayanları eksiksiz yapmak tamamlamak istiyorum da olmasa da olur tabi 🤗