MisLady21 merhabalar Çiçek Hanımlar 30 haftalık 6 gunluk Olduk Bugun Doktor Kontrolume Gitim hamileliğim boyunca 4 kg almişim bana dediler ki benım kilomdan cocuga vermişim … bebişimin kilosu ise 1,600 gr olmuş
annesinin_beybisi MisLady21 ah ah her yerde kilo meselesi artık diyet ve kilo bu iki sözcüğü görmeye dayanamiyorum😅
SimgeTuna MisLady21 Ben 25 haftada 13 kilo aldım🙈 doğurana kadar alacağım kiloyu aldım valla ne olacak bilemennn
diyetsare SimgeTuna Üzülerek söylüyorum ki çok fazla bir kilo ile hamileliği bitireceksiniz. Sağlığınız için diyetisyen desteği almanızı öneririm. Konuyla alakalı benimle iletişime geçebilirsiniz. Diyetisyenim.🌸
asyaa0 MisLady21 68 le hamile kaldım şuan 74 üm 😄 6 kilo almışım ve 19+5 deyim 😅 iştahımın maşallahı var 😂
Gulenay-18 asyaa0 bende aynı şekilde 19. Haftamdayım ve 6 kilo almışım bu hızla 20 kilo alırız heralde 😃😃
minikdefnemm MisLady21 19. Haftadayıız 54le hamile kalmıştım şuan 55.2 🤰 ama 53 e kadar düşmüştüm yani 2 kilo bence 😄
MisLady21 minikdefnemm Maşallah Ben İlK Hamileliğimde 9 Kg Almiştim Tum Hamileliğimde ❤ Doğum yaptıktan sonra 3 haftada 2 katını verdim ..
Edaaaa1412 MisLady21 henüz 14 haftalığım şuana kadar hiç almadım bundan sonrada dengeli gider inşaAllah 😖😂
MisLady21 minikdefnemm Aksine canım yiyorum sabah bulantılarım oldugu için bir tek oğlen besleniyorum ama daha fazla kuruyemiş badem ceviz yiyorum hamileliğim boyunca sushi yedim ❤❤❤