Civcivim000 ipekveatlas merhaba çantanın biberon için termoslu gözü var mı acaba,bu arada güzel günlerde kullanın inşallah 🙂
MerveeD ipekveatlas yaa bıberonlarda hc emın olamadım awent alacagım cok guzel yorumlar gordum ama cok pahalı bıme geleni de cogu kısı almıs Birtane alsamıydım acaba
Tugba006 ipekveatlas https://resimyukle.io/r/kzcVsoysKT zürafalı sepet alabildim bunada şükür ehehehe😀
burcuacrr ipekveatlas ana kucagi anne yani yatagi kundak Müslin bezi patik emzirme önlüğü hırka falan aldım🥰
ipekveatlas Civcivim000 selam canım şu an evde değilim hatırlamıyorum ama sanmıyorum normal çanta gözü gibiydi hatırladığım kadarıyla. eve gidince yazıcam sana
Mervepera Civcivim000 biberon koyma yeri var ama fileli termos olarak özelliği yok malesef ben degisimlik içi aldim bide güzel kaliteli bise alırım tamamdir 😎
ipekveatlas MerveeD valla ben de alcaktım başka marka ama bunu da övdüler zaten hiç yoktu ilk bu biberon ve emziği oldu. cam şişe zaten ondan aldım temizlik bakteri konusunda daha iyi
Civcivim000 ipekveatlas tamamdır çok teşekkür ederim 😊özelliklerinde yazmıyordu olsaydı yazardı diye düşündüm ben de o yüzden gitmedim almaya başka ihtiyacım da yoktu sizde görünce merak ettim😀
ipekveatlas Civcivim000 yok canım baktım simdi değilmis her yeri aynı çantanın farklı bi özelliği yokk
Suzanne Benim de kayınvalidem nevresim takımı bu battaniyemi kundaktan ağız bezi ve patik almış ben şok 😂😂🥰