Zanaservan Ben daha 5. Haftama kadar da iyiydim şimdi yemek kokusu bile midemi bulandırıyor ben şimdi eşime nasıl yemek yapacam 🤮🤮 ha kustum ha kusacam başlarda iyi gidiyordu böyle devam eder dedim herhalde 😩😩
Denizvegokyuzu Zanaservan 6-7. Haftalarda başlamıştı benim. Malesef halada devam ediyor zar zor bı yemek yapıyorum midemin bulantısından bazen yiyemiyorum bile ,🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Derininannesi_ Zanaservan bende cok uzun süre kustum kokulara dayanamadım prılam kurtardı beni de ama bi süre dısarda annemde flan yedik yapamadım yemek
Zanaservan Denizvegokyuzu bende 7. Haftama giriyorum bugün çok kötüyüm yemek Bile aklıma gelince kötü oluyorum 😩🤮🤮
Denizvegokyuzu Zanaservan Zor bu süreç Allah yardımcın olsun. O zamanlarda mutfağa girip dolabı acamiyordum bile baya zor geçmişti benim umarım senin öyle olmaz çabucak geçer gider 🤲🏻🤲🏻😇
Zanaservan Derininannesi_ valla bende ne yapacam bilmiyorum zor mutfağa giriyorum mutfağın kokusu bile kötü yapıyor beni 😩
Derininannesi_ Zanaservan eşinle konus biraz idare edin kuzum dısarda annende kaynananda flan cok zor cunku ben cok cektim