pusatmom35 Ben dün 2.dozu oldum sağlık ocağında. Hemşire bana diğer dozları da olmak istersen seni arıyacağım dedi. Bende olmama gerek var mı diye sordum olursan senin için daha iyi dedi. Siz kaç doz oldunuz iki dozdan sonrası gerekli midir
Deletedmom623737 pusatmom35 Bende merak ediyorum bunu üçünçü dozun şubatta ararız seni dediler etrafımda cogu kişi bir yada iki doz olmuş bende iki doz oldum 32 haftadayım
Selin12- pusatmom35 canım ben iki do oldum yanliz 5 dozu tamamliycam bir daha tetonoz aşısı yaptirmiycam inşallah
ikizleribeklerken pusatmom35 genel de dozları tamamlamayı öneriyorlar ben gebeliğimden çok önce 2 doz olmuştum geçen gün tek dozun kalmış 20.hafta da onu da olman gerekiyor dediler
pusatmom35 Deletedmom623737 ben 2.dozu 24.haftaya girerken oldum 23+5 yani . Hamilelikte önemli tamam ama 2.dozdan sonrası gerekli mi bakalım belki bilenler vardır bekleyelim😅
Selin12- pusatmom35 canım isteğe bağlı ama bence yapılsa daha iyi olur ben de yeni öğrendim 3.hamileligim diğerlerinde bilseydim yaptırdım 5 doz aşı olunca bir daha yaptırıyorsun ihtiyaç halinde
pusatmom35 Selin12- 5 doz mu ben 4 doz sanıyordum internetten baktım bebeğe de cok yararı var diyor ama
pusatmom35 Denizvegokyuzu bana da yeterli ama diğer dozları da olursan senin için iyi olur dedi bilemedim
lunam pusatmom35 bana iki doz olacaksın dediler ikisini de oldum. ama sonrası gerekli mi bilemiyorum.
pusatmom35 lunam bende iki doz oldum diğerlerini de olursan iyi olur ama iki doz da yeterli dedi hemşire
Arya22 pusatmom35 Bende 2 doz oldum. İstersen 3.dozu doğumdan 6 ay sonra olabilirsin dediler. Net bir bilgi veremediler pek açıkcası
Bernako 2 doz oldum 3. Doz doğumdan sonra dedi hemşire. Martta doğum.3 dozda haziran gibi olursun dedi
pusatmom35 Bernako ben 2.doz oldum diğer dozlar da var dedi istersen onlar icin de ararım dedi yaptirmaya gerek yok ama yaparsan senin icin iyi olur diyor . Doğumdan sonra demedi bana doğumum da Mayıs 1 gözüküyor
EsengulC pusatmom35 ben 1 doz oldum 10gün ömrümden ömür gitti 2.dozu olmasam olur mu dedim ilk doz 1 3 yıl koruyomuş doktoruna sor yeterli derse yapmayız ikinciyi dedi bakalım ilk hamileliğimde de nöle kötü yapmıştı 2.yi olmamıştım doktorum izin vermişti bu seferki ne dicek bakalım
pusatmom35 EsengulC ilk doz 2 gün ağrı yaptı bu ikinci doz çok hafif geldi bana ağrım hic yok şuan bi sabah vardi o da uzerine yattığım icin
aysnrsvs pusatmom35 2016 ilk gebeliğimde 2 doz doğum sonrası da 1 doz oldum şuan tek doz yeterli dediler olun ikinci gebelikte olmazsınız
ikizleribeklerken pusatmom35 sistem de çıkıyor ona bir baktırın yada e nabızı bir kurcalayın çıkabilir bende aşı kartımı kaybettim ama sistemde görmüş aile hekimi