Deniz0011 ebrusngl 3 aya kadar normal bel agrisi gendede vardi kasikta agrimda vardi agir kaldirma ve cogu zaman uzanmalisin doktor oyle soyledi bana ♥️ 3 aydan sonrada bebek buyudugu icin bel agrin olucak😂
ebrusngl Deniz0011 Hep yatıyorum zaten canım tedbir amaçlı desene bebek büyüdükçe ağrılar dahada şiddetlenecek aman hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza alalım onlara bişey olmasında ben bütün ağrılara rağzıyım 🥰
ebrusngl Cilek_16 Sürekli yatıyorum zaten canım normal çay bile içemiyorum bulantıdan ay Rabbim korusun bebeklerimizi
ebrusngl annesinin_beybisi İnşallah birdaha olmaz kanamanız benimde daha öncesinde kalp durmasıyla bi tane kürtajım var bende çok korkuyorum ama Rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah belirtiler bi gün farklı diğer gün dahada farklı oluyor gerçekten onların bile aklı karışmış durumda 😊
annesinin_beybisi ebrusngl insallah canım rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin bu sözün anlamini hamile kalinca daha iyi anladım 😊
funnymummy ebrusngl bel ağrısı sırt ağrısı böyle karında oluşan ağrı normal canım bende de oluyor onlar 7+4 hamileyim inşallah bende düşük diye düşünme kötüye yorma kendini o çok başka birşey onun ağrısına dayanmak mümkün değil iyi düşün iyi olsun 🤲
ebrusngl ArasAsya idrar tahlilim temiz çıktı ayaklarımıda sürekli sıcak tutuyorum ama yinede ağrım var inşallah normal bir durumdur canım
ebrusngl funnymummy İnşallah canım insanın aklına herşey geliyor Rabbim korusun esirgesin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲
OsmanEge_12 ebrusngl bebek rahme yerleştiği ve rahim genişlediği için gayet normal kanama fln olmadığı sürece sorun olmaz 🥰