Tugceibin 5+1 hamileyim dün öğrendik keseyide gördük ama bu gece yüz üstü uyurken sancıyla uyandım yan dönünce geçti adet sancısı gibi normal mi sizce ?
NaimeYilmaz Tugceibin Yüz üstü yatmaya veda etmen lazım bence ben ogrendıgım andan berı yatmıorm ılk zamanlar bıse olmaz dıolar ama saatlerce öle kalmak bana saglklı gelmedı erkenden alısym dıe bıraktm sancılarında ara ara olablr rahım genısledıgı ıcın belkıde ondandır 🙏
aasenamerve Tugceibin ben de sürekli yüzüstü yatan bir insandım gebeliğimin ilk zamanları da psikolojik olarak tedirgin oluyordum ama doktorum her seferinde 4. Aya kadar yatabilirsin dedi. Yavaştan alıştırabilirsiniz kendinizi ama yüzüstü dönerseniz de korkmayın hemen 😊
Burcum Tugceibin keseniz büyüdüğü için ara ara sancınız olabilir. Ben 10. Haftadayım şuan için yüz üstü yatmaya devam ediyorum. Muhtemelen büyüdükçe istesem de yatamayacağım😊 doktorumda yatmaya devam edebilirsin keyfini çıkart nasılsa yatamayacaksın dedi😊
Tugceibin NaimeYilmaz NaimeYilmaz sürekli yüz üstü uyuduğum için alişmam zor olucak🤰 sizinki ne kadarlik
NaimeYilmaz Tugceibin 11+3 senınle aynı zamanda ogrendım ınan alısıosun 1 gecede benm cok uykm gelırdı yorgunluk basardı yattıgım gıbı uyurdum o yuzden rahat alıstm
Tugceibin Burcum haklısınız ama benim ilk gebeliğim olduğu için ve dün yeni ogrendiğim için tecrubesiz korkuyorum 5+1 dün kese boyutu 0.70 di nasıl sizce
Burcum Tugceibin benim doktorum bana bıyutunu hiç söylememişti ama ultrason kağıdında benim de yakın bir boyut yazıyor. Şuan çok bunlara takılmayın derim. İyi beslenmeye çalışın ve kendinizi çok yormayın. Bu haftalarınızda kendinize dikkat edin😊