BirPatiSever Covid karantinası kaç gün sürüyor, karantina süresi bittikten sonra tekrar test verip mi karantinadan çıkıyoruz yoksa direk bitince çıkıyor muyuz
Selin12- BirPatiSever 7 güne inmiş canım 5. Gün tedt verip negatif çıkarsa karantina bitiyormuş dun haberlerde gördüm
Mrvsmt2502 BirPatiSever 7 güne düştü testsiz bitiyor. 4 ya da 5. Gün semptom Göstermiyorum diye test olup negatif çıkarsanız yine bitiyor
BirPatiSever Selin12- peki 5. gün test vermek için evden çıkabilirim o zaman di mi. Yoksa eve mi geliyorlar, gelmezler heralde ya 🙄
Payan BirPatiSever kimse eve gelmez hastaneye gidebiliyorsunuz zaten,hatta markete fırına da pandeminin başı gibi değil,tek başınasınız sorumluluk duygusuyla çıkmadık ama millet geziyordur eminin
BirPatiSever Payan nasıl yani markete fırına gidilebiliyor mu covid iken bunu bilmiyordum. Gerçekten mi
Payan BirPatiSever valla kaderine terk edilmiş oluyorsun anneme filyasyon ekibi bile gelmedi,biz olmasak, vitamin alacak gücümüz olmasa ne yapacaktı kadın acaba?her işimizi kargoyla hallettik ama internet kullanmayan birinin başka çaresi yok maalesef