ilknremrh sudamlasi bende aksine yumurta sut yoğurt hiç birini tuketemiyorum hamilelikten once de böyleydi almıyor midem 😊 muz bende çok yerim severim dikkat etmeye çalışıyorum işte doktor kötü demedi kilosu için normal dedi o yüzden stres yapmadım 😊
Duyguynrky Gizemturan onu da denicem 😂 hepsini denicem kansızlık başa bela gerçekten çok zor. Tansiyonum hep 6/4 en yüksek 8/5 hep uyku hali ama uyuyamıyorsun. Yani tüm dengeni bozuyor ee bebekte etkileniyor haliyle inşallah işe yarar sağlıkla huzurla gelir kuzuşlarımız😇
Duyguynrky Pamusekerannesi süt hariç hepsini tüketiyorum canım hemde inanılmaz tüketiyorum ama olmuyor almıyor kuzuş
Olgu Ben bir forumda kadına doktoru nesguik içmesini önerdiğini okumuştum. Sonrasında hemen aldım içinde baya vitamin Demir takviyesi var, bu sayede süt de içmiş oluyorum. Bebek gelişimine çok yardımcı oluyormuş
Duyguynrky Olgu ben birde bebe bisküvisi okumuştum sütle yiyorum bebiş kilo alıyor yazmıştı burda bir arkadaş ama o bizede iyi kilo aldırır 😁 bu arada nesquikte sırf şeker 🤷🏼♀️
ilknremrh sudamlasi evet yeter bence de ben 4 kilodan fazla doğmuşum garip annem çok zorlanmış bide 4. Cocugum diyorum benm ki ufak tefek olsun kolay çıksın😂
sudamlasi ilknremrh 😂maşallah annelerimiz, eski topraklar fln hep organik yediklerinden kilolu çocuk doğurdular bence. Kuzenimin oğlu da 4 kilo doğdu dıyo ki doğururken zorlanmadım yuvarlanıp gitti😄
Duyguynrky Hatice44 canım 45 kg olup kan değeri efso olanlar var. Tabi ki sadece kan değerimiz düşük diye bebek almıyor değil ama %20-30 etkiliyorsa o bile büyük bir orandır diye düşünüyorum. Ki ben öyle bir besleniyorum ki şaşarsın 😂 35.haftamdayım 11-12 kg aldım yani doğuma kadar 20 olur herhalde aldığım kilom. muz ceviz kaşar lor ayran yoğurt ne ararsan hepsini yiyorum kırmızı et ciğer sebzenin her çeşidi... kan değerim düzelirse bebişin kilosu artıyor düşerse bebiş standart gidiyor ama sadece ben alıyorum kiloyu. Hiç almıyor değil bebek alıyor tabi ki. Bu arada göbeği olmayandan korkcan 😂 12 kg aldım ama göbek yok denecek kadar az bana da sen 3.5 tan aşağı doğurmazsın diyorlar ama bebek şuanda 2.5 kg hiç sanmıyorum ki 3.5-4 arası doğsun 🤷🏼♀️ Ama doğsun diye elimden geleni yapcam.
Hatice44 Duyguynrky kız beni görsen 55 kiloyum 170 boy bebek 2700 şuan eşi falan da desek yaklaşık 4 kg bebeğin zAten kime desem 8,5 aylık gebeyim dalga mı geçiyorsun diyorlar 😂 Ayyy bilmiyorum tatlım ya 🤗🤗🤗sağlıkla gelsinler de kg önemli değil🙌🏻🙌🏻
sudamlasi Duyguynrky ayy onu yemeyin ben hamile kalmadan önce kilo almam gerekiyodu çok zayıftım bebe bisküvisini sütle karıştırıp hergün bi tabak yedim 1 ayda 5 kilo aldım😂😳
Duyguynrky Hatice44 55 kg mısın 🙄 kaç kg dın? Benimde 167 boyum 55 le hamile kaldım 😁 ama gören bana da demiyor 9.aya mı girdin yuh diyorlar 6 aylık gibi anca duruyor. Avantaj aslında 😁
Duyguynrky Belissima canım talesemide demir yüksek oluyor. Kan değeri düşük olur ama demir yüksektir. Anemik oluyor demir yüksek ama yetmiyor karışık biraz 😊
sudamlasi Belissima bizde demir birikimi oluyo. O yüzden yüksek...demiri fazla gidalardan uzak durmalıyız
Hatice44 Duyguynrky 52-53 ile kaldım😐😐 ya aslında biraz kg almak isterdim valla ne yalan söyliyim böyle olunca herkes gıcık gıcık bakıyor sinir oluyorum🤣🤣