Alyaninannesiiii Kızlar ayrıntılı ultrason 19. Haftada yaptirmam gerekiyormuş. Devlette yaptıracağım özelde çok pahalı. Randevu nasil olusturucaz? Uzun sürüyormu? Randevu alirken detayli ultrason diye belirtmem gerekiyo diye duydum anlamadim kafam karisti
MerveeD Alyaninannesiiii Canım öncelikle kadın dogumdan randevu alacaksın muayene için. Sonra randevuna gttgınde detaylı uktrasyon için geldim diyeceksin doktor sana randevu olusturacagın yerı söylüyor gıdıp ordan randevu olusturuyorsun ben 21 haftalıgım pazartesı gunu randevum var 18+5 de gtmıstım 21. Haftadan sonra yaptırmam lazım dedı doktor 24. Haftaya kadar yaptırabiliyprsun zaten
asyaa0 Alyaninannesiiii 1-1.5 ay önceden gidip randevu alman gerekiyor ben 16. Haftamda araştırma hastanesine 2 li tarama için gitmiştim muayene oldum sonra beni Radyoloji bölümüne yönlendirdiler ordan randevu için sıra alıyorsun sıran gelince 1-1.5 ay sonrasına randevu veriyorlar şuan 19+5 deyim 31 Ocak’ta gideceğim Denizli Pamukkale Üniversitesi hastanesinde
Mervekrmn @Alyaninannesiiii perınatolojı bolumu oluyor oraya alman gerekıyor bende zorla randevu buldum devlette randevu ınanılmaz zor 🤦♀️
Alyaninannesiiii Mervekrmn Ay ben de duydum onu bir de kendin alamazsin diyolar doktor yonlendiricekmis🙄
Alyaninannesiiii MerveeD Aaa o zaman ben simdi 14 haftaligim 18. Haftamda kontrolum vardi kontrolumde doktoruma soylerim randevuyu da alirim 🥰
Alyaninannesiiii asyaa0 ohaaa ne kadar uzun sürüyor randevu vermeleriii ben soook😱 bana 18. Haftada kontrol yazdirdi doktorum o zaman gitsem 22 23te cikar sira problem olmaz o zaman dimi
MerveeD Alyaninannesiiii aynen aynen 1 ay sonraya randevu verir zaten 21. Haftamdan sonra gt daha net cıkar buyumus olur hem bebişin ❤️
Mervekrmn @Alyaninannesiiii doktor yonlendırıyor ama yınede almak cok zor senı yesıl alana eklıyor alabılmen ıcın ama ınanılmaz zor ben nerdeyse aglıycaktım alamıycam dıye 😁
asyaa0 Alyaninannesiiii Malesef devlette böyle teferruatlı her şey 🙄 inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız siz de 🌸
asyaa0 Alyaninannesiiii Sıra o gün geliyor sekreterle görüşmek için sıra bekliyorsun sonra randevu alıyorsun 1 ay sonrasına. sabahtan gidersen daha kolay halledersin öbür türlü araya öğle arası falan gidiyor öğleden sonraya iş çok uzuyor
Alyaninannesiiii asyaa0 yaa insallah siz ve guzel bebişiniz de oyle🥰 gercekten su donemde maddi kosullarda yasam cok cok cok zor