Mihribancglr Sumiire Canım kendi normal pantolonunu terziye götür oraya bir parça diktirt çok güzel hamile Pantolonu oluyor
Sumiire Aysee_35 valla seviniyodum kışın hamile kaldıgıma vitaminler bol sıcak yok miss diye ama bu kıyafet işi çok canımı sıkmaya başladı nedir bu hamişlerin pantalon mont çilesi 😂
Aysee_35 Sumiire aynen valla. Ben ilk kıyafetleri almaya gittiğimde magazada aglamıştım. Kıçıma birşey girmiyor diye düşün 😂 ama benimde boy kısa kilo var basen kalça var. Ay berbattı ya. Zayıflık nimetmiş anacım 😅
Rengarenkk Sumiire elbisenin altına tayt giyin giderken. Bi kaç aylığına hamile pantolonuna çokta gerek yok aslında. Bi tane hamile taytı bulun bence. Her elbise altına giyersiniz.
Sumiire Aysee_35 bende 4 kilo aldım ama sanki hepsi totodan bişey geçmiyo kıçımdan bunalıma girdim dün mağazada
Aysee_35 Sumiire sen elbise al canım beni dinle… Eger calışan biri degilsen elbise en güzeli. Ben okuldayım diye pantolon almak zorundaydım üşüyordum çünkü..
Rengarenkk Sumiire bulursanız alın bazen kurtarıcı oluyor. Ben genelde termal tayt giyiyorum😀 çok üşüyen biri olduğum için güzel oluyo dışarıda
Sumiire Aysee_35 yok evdeyim sürekli bi doktora gitmek için istiyorum bende pantalonu işte yoksa elbiselerim var zaten kilolu oldugum için bol hepsi ondan yana sıkıntım yok
Elif_alya Ben tayt pantolon ve triko pantolon aldım triko pantolonu normalde de giyen biriyim lcw den pantolon aldm DeFactonun pantolonlarını beğenmedim
Sumiire Elif_alya triko pantalon bakıcam bende ama paçaları dar pantalon giymiyorum onun için bulmakta zorlanıyorum biraz
Emossk Sumiire hamile tayt al ne de olsa elbise giyiniyormussun rahat olur ben ilk hamilelikte LCW den kott alıp üstüne geniş tuniklerle geçirmiştim henüz kilo alimim başlamadı ama yine LCW den kot bakarım
Sumiire Emossk ben normalde elbise giyiyorum doktor kontrolu için pantalon almak istedim baktım ama malesef bol pacalı yok bnde bulabilirsem alıcam bulamazsam uydurcam bişeyler
Sumiire Sultangungor burdakilerdemi yok bilmem baktıgımda kısa kazaklar vardı hep hamile giyim yok buradaki mağazada
Elif_alya Sumiire Benimde bol paça mağazalarda biraz daha zor bulunuyo kapalı çarşıdan almıştım ben o tarz yerlere bakabilirsin