RabiaGlck Kızlar urfanın ilçesinde yaşıyorum fakat doğumumu malatyada yapacağım. Önerebileceğiniz şu güzel dediğiniz hastane var mı özel yada devlet farketmez. Bir de malatyada hiç muayene olmadım henüz 13 haftalığım. Doğum için gittiğimde malatyada hiç muayene olmadığım için sıkıntı yaşatırlar mı bana
Yildizim RabiaGlck yok canım neden sorun olsun. Gözde Sıtmapınarı ‘nda Özlem Hanım var ilgili bir doktor öneririm
Gamze772 RabiaGlck ama normal doğum düşünüyorsan özel park hastanesinde zehra kuzu çok iyi bir bayan bir defa malatyadayken ona muayene oldum
Gamze772 Ben 33 haftamda gidicem öyle bişey tabiki olamaz sağlık bu devlete gidicem ama benimde henüz doktorlar hakkında hiçbi fikrim yok
RabiaGlck Gamze772 normal doğum düşünüyorum hayat hastanesini söylediler bilginiz var mı o hastane hakkında
Gamze772 RabiaGlck gülten usta oda gayet ilgiliydi ama tabi bir defa gittim zehra hanımada gülten hanımada
Aselmom Bende Gözde sıtmapınarıda ali Pekince ye gidiyorum canım çok ilgili ve sakin bi doktor ve Normal Doğum dan yana ilk önce
Gamze772 Oradada ismini tam hatırlayamıyorum ama gülserenmiydi gülşenmiydi sitesinden bakayım yazayım oda baya ilgili ikili testimi o bayan yaptı
Gamze772 ablam hayat hastaneside doğum yaptı ilgi alaka olarak bi sıkıntı yok gayet ilgililer ama ebeleri çoçuklardı resmen zor bir doğum geçirdi doktorları iyi fakat doğumu ebeler yaptırıyor
RabiaGlck Gamze772 zaten doğuma 2 ay kadar kala gitmeyi düşünüyorum bu dediğiniz doktorları bi araştırayım çok teşekkür ederim