EsmanurTrlBykl Kizlar merhaba 36 haftalik hamileyim ayaklarim acayip sekilde sis balon gibi basamiyorum aciyor normal mi?
Sukranerolkaradag EsmanurTrlBykl renk farkı oluştu mu peki ? Ayaklarım da ellerim de şiş ve iç kısımlara göre değişik bir renk tonuna girdi.
Asiyeomur EsmanurTrlBykl canım 33 de benimde öyleydi ama geceleri ayağının altina yastık felan koy yüksekte tut gündüzleri de ayni şekilde uzan dinlen faydasını göreceksin.ben bunları yaptım 34+2yiz sisliklerm geçti bide tuzu ve turşu yiyosn azalt
deletedmom734 EsmanurTrlBykl canım o kadar olmasada bende de var 23.haftadayız ama ayakkabılar şimdiden dar gelmeye başladı
Mecoglusu Normal canim benimde ayni sekilde ayakkabiya sigmiyor artik ayaklarim 35 den beri balon gibi surekli suan 38 deyim dogurana kadarda inmicek sanirim ☺️
EsmanurTrlBykl Mecoglusu hadi ya canim bende korktum cunku uzerine bastikca aciyor yürürken zorlaniyorum ya ☺️
Didemalkanendik Şuan da keşke foto yollama sansım olsa ayaklarım benim değil resmen yaa 37 giyerdim şimdi 40 sığmıyor o derece de acısı ve uyusukluğu cabası
EsmanurTrlBykl Didemalkanendik ben tuvalete zor gidiyorum düsün canim cok kötüyüm acaba benimki mi anormal dedim ben cok zorlaniyorum cok aciyor yürüdükçe
Sukranerolkaradag EsmanurTrlBykl 37 numaradan 39a geçtim ve karardı böyle sanki renk farkı çizgisi var bildiğin.
KaderGlserinOk En etkili yöntemi sola yatmak dinlenirken ayaklarınızın altına yastık koymak bol bol sıvı tüketmek
EsmanurTrlBykl KaderGlserinOk sola yatiyorum biraz iyi geliyor sonra saga yatiyorum kemiklerim batiyor ya bir rahat edemiyorum yatarken sirt ustu yatim diorum ayagimi dikim bu sefer de nefes alamiyorum degisik birsey canim 🙄
KaderGlserinOk EsmanurTrlBykl maalesef benimde öyle sola yatmaktan bacağım uyuşuyor ama sağa yatınca fark ediyorum vücudum şişme yapıyor sola yatınca ve yastık kullanınca eski haline dönüyor