Gzdkrkgz Merhaba kızlar ersoy hastanesinde doğum yapan varmı koşulları nasıl odaları hemşireleri ebeleri nasıl acaba ben başından beri o hastaneye gidiyorum şebnem hanıma kendisinden çok memnunum ama doğum açısından hastanenin ilgisi nasıl onu merak ediyorum
Mihriballim Ablam doğum yaptı orda Esra hanımda odalar minicik tek kişilik bı sandalye var aşırı rahatsız odaları hemşireleri çok ilgiliydi doktoruda çok iyidi ablam atomik kanama geçirdi ve çok şükür sağ salim kurtuldu önce doktorunun ve hemşirelerin sayesinde
Gzdkrkgz Mihriballim odaları çok iyi değil sanırım evet görmedim ama bende öyle duydum 🙈 çok geçmiş olsun ablanıza🙏
Eflininannesi61 Bende orda şebnem hanıma gidiyorum doktorumdan çok çok memnunum ama hiç odalarına falan bakmadım
Gzdkrkgz Eflininannesi61 bende şebnem hanımdan son derece memnunum ama bir ara gittiğimde odaları gezmeyi talep edicem bakalım nasıl🙈
Eflininannesi61 Gzdkrkgz Gerçekten çok ilgili bir doktor ve insan halinden anliyo bende bu gittiğimde bakicam odalara
Gzdkrkgz Eflininannesi61 aynen öyle Şebnem hanım benim şansım diyorum hep başından beri 🙈 yarın şeker yükleme testine gidecektim ama 17 ocağa kadar olmayacak izinli dediler randevuyu iptal ettiler heyecanla yarını bekliyodum bende
Gzdkrkgz Eflininannesi61 evet canım sabah hastaneden aradılar 17 ocaktan sonraya sadece randevu verebiliyoruz dediler bende 18 ocağa aldım🙈 bide serklajlıyım sık sık kontrol olmam gerekiyor bende tedirgin oldum
Gzdkrkgz Eflininannesi61 buarada sen yakın zamanda doğum ücretlerini sordunmu canım ben geçen hafta sordum 3500 normal doğum 4.100 sezaryen ama değişebilir ileriki aylarda dediler bu ücretler paket ücretimi onu sormayı unuttum yani hastanede yatış tahliller falan içinde mi acaba
Eflininannesi61 Gzdkrkgz Ümmühan hanimdanda çok memnunlar ona randevu aldım ben şimdi çünkü testi acil yaptırmam lazım
Eflininannesi61 Gzdkrkgz ben zaten 8. Ayıma girdim su geliyo birazda erken doğum olabilir demişti sebnem hanım onun için test yapicakti zaten
Gzdkrkgz Eflininannesi61 iyi yapmışsın canım aynen bi kere acilden gidip ona muayene olmuştum iyi birine benziyodu
Narina123 Eflininannesi61 Bende Ümmühan hanımın hastasıyım çok anlayışlı güler yüzlü pozitif bir insan kendisinden çok memnunum
Narina123 Eflininannesi61 Ben salı günü kan ve idrar tahlili verdim 200 tl aldılar doktor hemde Doğum sırasında lazım olacak dedi . Birde danışmadaki kız pcr testi yapalım mı dedi bende daha doğumuma var ve doğum şeklim normal görünüyor ne zaman olacağı belli değil dedim, tamam o zaman dediler