Estrella pelinvebebisi benim bulunduğum ilçede 10 tane bim var . Anneme sordum hangisinden başlıyoruz diye. O tam isabet olanı söylemiş sağolsun kimse tenezzül etmemiş pek. Bir yürüme arkadaşımı almışlardı yoktu bir de 3 boyutlu kitaplar azalmıştı diğer her şey vardı ve saat 11’de gittim🤣
Melek3 GencAna anne yani yastığı minonu oyun minderi ilk kitabım ve biberon temizleyici welsoft patik ve birde bere
Zeynosunannesii dnzcnrb ya o takımları bende hiç beğenmedim tabi herkesin zevki farklı da klasik pazarlar da bulunan takımlar bence bu kadar abartılmasina gerek yok bim getirince bı gozumuzde büyüyo sanırım yaa kaliteli ucuz getirdiği de oluyo tabi ama kıyafeti diyorum ben
Zeynosunannesii Estrella yaa o kitaplara bende bayıldım ama kızım yırtıyo diye almadım şimdi üç boyutunu yirtsa bı anlamı kalmayacak eline geçirdiği gidiyo bida kitap alamayacam dedim ama içimde gitti almadım sabah 10da gitmiştim oysa bisuur kitap vardı
Poyrazin_annesi 2 li hastane çıkışı Yelek Patık Agız mendılı Müslin bez Kundak havlu Kapsollu trıko battanıye Bıberon fırçası Oyun halısı Oyuncak sepeti Sagolsun teyzem almıs bunları bıze 🥰
Merve_0109 GencAna Aktivite halısı aldım sadece geri gelen herşeyden var bende zaten eşim sabahin köründe gitti nöbet bekledi BİM’in onunde 😅
Gece_mavim0 https://resimyukle.io/r/g2PoWk2mXp Öğleden sonra gitmeme rağmen şanslıydım galiba istediklerimi bulabildim yarın da gidip küvet ve müslin alacağım ayırttım 🤩
Eliffefee GencAna bnde almadım bu ay biraz sıkntıdaydım tek kundak battaniye istyrdm zaten oda kayınvalidemın içine doğmuş olcak kı baktım almış gelmış💕
ArelinAnnesi01 Bizim burası dün doluydu 3 olmasına rağmen herşeyden bol bol kalmış 😂 ben bi tek takım için patik aldım geldim 😍
Byztrkravc GencAna dün oyun halısı için sabah erkenden gittim yoktu bugün bi gidim dedim oyun halısı aldım geldim nasipte varmış 🥰
Merve5306 GencAna Küvet kova maşraba seti almak istiyordum. Annem Ankara’da 3 yere baktı alamadı kalamamış. Ben o sırada Kırşehir’e işyerine imza için gidiyordum. Saat 10 30da Kırşehirden alıp Ankara’ya geldim. Nasip işte 🙂 Çok uyguna almış oldum.
Burcuburcum Batikentte oturan varsa cakirlardaki bim de baya şey duruyo küvet hariç. Takımlar battaniyeler nevresim takımları babynestler.