22Hndn22 AlpAslanbabysmom MErhaba kadife battaniyeden bende aldım beğenerek aldım hatta ama burda çoğu kişi beğenmediğini söylemiş.ben arabada bebek arabasında fln kullanışlı olur diye düşündüm sizcede öyle değil mi? SOnra dan emin olamadım da 😣
AlpAslanbabysmom 22Hndn22 beğenmeyenlerede hak veriyorum katalogda görünce ben bildiğimiz kalın kadife bebek battaniyelerinden sandım gidince beni de biraz düşündürdü ama dediğin gibi bende bebek arabasında pusette seyahatlerde kullanışlı olacağını düşünüyorum açıkçası yastığın içine girmesi özellikle kendim bile kullanırım 😅
Annesininbalii Barlas_mom dün akşam aldım ama uzun zamandır rafta diruyordu cesaret edememistim almaya , araştırdım hepsi burada Trendyol gibi sitelerde de fiyatını yüksek görüp yorumları okuyunca direk gidip aldım … Çok önce gelmiş bir ürün muhtemelen çünkü iki üç haftadır falan raftaydi
Barlas_mom Annesininbalii Hadi yaaa 🙈 ben oturduğum yer de hep baktım marketlere yok A101 online sitesinden de takip ediyorum yok girmiyor bir türlü. Size çok iyi denk gelmiş cidden
Annesininbalii Barlas_mom Evet sanırım benim kismetimmis kimse de almadı 🤭🤭 ama acaba nasıl işe yarar mı denemedim çünkü sadece yorumlara dayanarak aldım
Barlas_mom Annesininbalii Bende hep yorumlara baktım burda da kullananlar memnundu fiyatta açıkçası baya hoşuma gitmişti ama stoklara girmiyor girse bile bu fiyattan hayatta gelmez daha 🙈
aylinyrkk GencAna bebek küveti su kovası maşrapa babynest 2 paket 4′lü ağız mendili 3′lü bebek çorabı 2 tane triko bebek patik 1 tane peluş patik 1 tane triko yelek 1 tane de biberon temizleme fırçası aldım Bebek banyo havlusu ve penye yelekden bulamadım sabahın erken saatinde gitmeme rağmen gittiğim bime gelmemişti yoksa onları da alacaktım ben bunları aldım anneler 😊
ReyhanOzer0 DeryaYlmz valla 16 bitti 17. Haftamin içindeyim doktor söylemek istemedi sanki sırf para koparmak için çünkü ben öyle hissettim ayrıca benim başka bir şehirde başka bir doktorum vardı ilk gebeliğim de sadece çocuğun sırt kemiklerine bakarak % 70 erkek demişti ve cidden erkek bir bebeğimiz oldu
Zynpce Karliozlem onun yerine reflü yatağı daha iyi bende almıştım ondan geri verdim çünkü reflü yatağı almak gerekiyor onun yanında diğeri gereksiz kalıyor bence almayın ama siz bilirsiniz ☺️
Husnan Bebek küveti almak için 3 ayrı mahalle gezdim hiçbirinde kalmamıştı😔 biberon, emzik, bebek yorganı, mama önlüğü aldım😍😍
Seymaayyy Anakucagı nevresim takımı aldım bugünde BİM’i zengın ettık hamişler sayesınde zengın oldu 😂😂
Barlas_mom ikramomm Evet beğendim. Ben pahalı birşey alacaktım elektrikli kendinden sallanan vs heves etmiştim ablam çok kısa kullanılıyor gerek yok dediği için aldım zaten oyun halısı vs var oyun matı topu falan aldım bugün de 🙏🏼☺️ Tavsiye ederim
ikramomm Barlas_mom oyun halısı kalmamıştı fiyati ne kadardı ona göre ondan da söylerim bide iyi mi kullanılışı 🥰