ArelinAnnesi01 Zezeada tulum çok güzelmiş 😍 güle güle giysin inşallah 🤲🏻 ama ben katalogda görmedim 😏
Zezeada ArelinAnnesi01 evet bende görmemiştim 🤗çok beğendim aldım biraz büyük almışım sanırım benim doğumum temmzuda 6-9 aylık aldım kışa denk geliyor kış için ince olur 🤔
Srklc Minigin_annesi0 ArelinAnnesi01 Bulunduğu yere erken gelmiş sanırım normalde 18 ocak katoloğunda var şu an takip edelim 😊
Kelebekk-0307 Elif_alya valla eşim simdi gitti her şey var hala çok işlek bir yerde değilseniz koşun 😊
Snowflake Kitaplar çok güzeldi onlardan aldım küvet seti ve babyjem emzirme önlüğunden aldım. İnternetten daha uygun ve kalitesi çok güzel. Eğer küvet almadiysaniz ve yer kaplamasin istiyorsanız alin derim zira internette sürekli zam yapılıyor bu küvetlere. Ve ikili patikli takım çok kaliteli almanızı tavsiye ederim 🌸
Gokyuzum1 Gerçekten bayanlar kaçta gittiler bilmiyorum, hiç bişey kalmamış 😂😂 bende 11de gidiyorum diye seviniyorum 😂😂
kuzeymomsss Gokyuzum1 canımm şans meselesi bence ben az önce eşimi gönderdim çorap hariç herşeyi buldu allahtan 😂😂
B1983 Aslaninannesi01 aynen tulumu bende göremedim pijama takimi emzik biberon corap agiz mendili patik bulduklarım bunlar😅
Zezeada Aslaninannesi01 her BİM’e aynı ürün gelmiyor sanırım bı tulum katalogdada yok fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahallı değildir en fazla 20 TL olabilir
Funday35 Feyzadmr Ana kucağı nasıl canım ya annemde almaya gidiyor da merak ettim kaliteli mi ? resim varsa atabilirmisin
Feyzadmr Funday35 çok beğendim canım kullanışlı bir ürün fakat her bim de bir tane var inşallah bulabilir ☺️☺️resim de atamıyorum canım anlamadım nasıl atıldığını ya 😕
Sevsin04 Funday35 ben almıştım iki hafta önce bimde görüp aldım ama 90₺ ye aldım çok şaşırdım ve aynı ürün şimdi 160₺ Ana kucağını
pijamaboregi GencAna emzik,çorap,aktivite halısı ve maşrafa aldım eşim gerekli gereksiz bir sürü şey almıştı onlarıda iade ettim 😂☺️
Bet32 Aslaninannesi01 merhaba yürüme arkadaşını beğendiniz mi bende aldım ama kullanması zor gibi görünüyor
Minnikkuzuuu Gulendammm ülkece sen ve senin gibilerden nefret ediliyor 😁😁 he bide o hayin müdürden 😁😁
ArelinAnnesi01 Zezeada valla gelse hepimiz onun için gidecekmişiz gbi oldu 🤭🤭 herkes çok beğendi. Bi ara da çizgili gelmişti hamile değilim diye almamıştım pişman oldm 😂😂
Zezeada ArelinAnnesi01 aaa üzüldüm şimdi bak bende çok beğendim unisex olmasına özen gösterdim kız erkek henüz belli değil böyle renklerli birleştirdim beğenilmesi beni çok mutlu etti teşekkür ederim 🌸🧚🏽♀️
leylo29 GencAna Emzik basina bere biboron biboron temizleme fircasi simdilik eksiklerim bunlardi aldim şükür aldim ogluşuma 🤲☺️
betulyc GencAna GencAna ay 8.30 da gittim sıraya girdim zorda olsa galip gelip ana kucağı küvet oyun halısı Müslin bezler emzirme önlüğü kundak baddaniye silikon önlük bir de duş havlusu 🤣🤣 gitti 500₺