AnnelikHayali Kızlar merhabalar. İnstagramdan etlikzubeydehanim sayfasını takip ediyorum. Gebeler için Online ve ücretsiz eğitimler verilecekmiş.
AnnelikHayali Hamilelik sırasında yaşadıklarımız, vücudumuzun anatomik yapısı, kaslarımızın doğuma olan katkıları, gebelikte spor, egzersizler, nefes teknikleri, bebek bakımı vs birçok yararlı bilgi içeriyor bu eğitimler.
AnnelikHayali Ben şu an zaten Hamidiye Etfal eğitim ve araştırma hastanesinin Online eğitimlerini alıyorum ve çok memnunum. İnstagramda Zübeyde hanımın eğitimlerini de görünce sizi haberdar etmek istedim.
Canssuu92 AnnelikHayali Merhaba ☺️ Ben de aynı eğitime katılıyorum . Buradaki araştırmalarım sonucunda bulmuştum , iyi ki paylaşmışlar o zaman da . Çok haklısınız tüm anne hamilelerin bilinçlenmesi ve doğru olanı talep etmesi gerekiyor ki hak ettiğimiz şartlarda en sağlıklı şekilde bebeklerimize kavuşalım ☺️
AnnelikHayali 17 ocakta başlıyormuş. Türkiye’nin her yerinden gebeler katılıyor böyle eğitimlere. Oldukça keyifli ve yararlı geçiyor.
AnnelikHayali Kayıt için hastanenin instagram adresine ad soyad, gebelik haftası ve iletişim bilgilerini yazmanız gerekiyormuş. Eğitim öncesinde sizi arayıp bilgilendiriyorlarmış.
AnnelikHayali Doğumdan korkan, emzirmeye dair bilgisi olmayan, büyüklerimizin kimi zaman yanlış yönlendirmesiyle üzülebilecek, bebek büyütecek olan çok anne adayı var etrafta.
AnnelikHayali Bizlere böyle bir şans verilmişken değerlendirilmeli diye düşünüyorum kızlar. Ne kadar bilinçli olursak o kadar özgüvenli oluruz.
AnnelikHayali Havadan sudan veya sansasyonel konulardan açılan gönderiler kadar ilgi görmeyecek sanıyorum ki bu post. O yüzden tek yek yazıyorum. Dilerim gören ve faydalanan sayısı fazla olur.
AnnelikHayali Okuyanların emoji veya bir iki kelimelik yorumlarla gönderinin üste çıkmasını sağlamaya yardımcı olmasını rica ediyorum.
AnnelikHayali Tek amacım doğru bilgilendirilmeye açık anne adaylarına yardımcı olabilmek. Çünkü gerçekten zorlu bir süreç yaşıyoruz gem gebelikte hem doğumda ve hatta sonrasında.
AnnelikHayali Bu süreci en güzel ve bebeğimiz için yararlı şekilde geçirmemizi sağlamak da bizim elimizde.
AnnelikHayali Normalde özel doula, doğum hemşiresi ve uzman ebeler ücretli doğum hizmeti veriyor biliyorsunuzdur. Ben biraz araştırdım da yüz yüze olmayan eğitimler bile 1800-2500 arası.
AnnelikHayali Cebimizden beş kuruş çıkmadan devletin verdiği bu güzel hizmetten yararlanmak akıllıca olur diye düşünüyorum. Umarım hepinize faydalı olur.
Ebrudelibasan Teşekkür ederiz bilgilendirmeniz için🌸 9 haftalık hamileyim bende katılmak istiyorum erken mi olur acaba siz kaç haftalık hamilesiniz
AnnelikHayali Ebrudelibasan merhaba. Ben 29 haftalık gebeyim. Siz henüz gebeliğinizin başındaymışsınız. Eğitimde öğrendiklerimi unuturum, biraz daha haftam ilerlesin diye düşünürseniz sonraki aylarda yapılacak olan eğitimlere dahil olursunuz. Ama şimdiden her şeyi öğreneyim ve hayatımda uygulamaya başlayayım derseniz de 17 Ocakta başlayacak eğitime katılabilirsiniz. ☺️