gamzecapanoglu Merhaba anneler 35+3de 2.800 dediler bugün yani 36+3 de 2700 dediler kilosu için. Kilo alacak diye beklerken böyle birşeyle karşılaşmak ister istemez moralimi çok bozdu ,üzüldüm. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu ?
Derya2867 gamzecapanoglu usg kesin kiloyu ortaya çıkarmıyor 2800dür kesin denmiyor artı eksi 300 gram oynayabilir deniyor o yüzden böyle bir sonuç almış olabilirsiniz
Yagmur34 gamzecapanoglu bizimde aynısını olmuş Bi hafta gittik 2800 dedi Bi hafta gecti aradan tekrar gittik 2700 dedi nedeni sorduk cok onemli değil ölçümlerden kaynaklanıyor oynayabilir kilosu dedi
gamzecapanoglu Liyuzamom geçen hafta yanlış ölçmüşüzdür dedi ama bu cevap beni tatmin etmedi. Bu haftalarda 200-300 gr falan alır diye düşünüyorduk
gamzecapanoglu Derya2867 evet ama hep aynı doktora gidip aynı makineyi kullandılar. Her hafta bir artış görürken bu hafta düşüş olması tedirgin etti beni
gamzecapanoglu Sakinem212 erken doğum riskim vardı zaten 30. Haftadan beri 2 cm açılma ve sancılarım vardı . Bebeğimin kordonu dolanılı ve suyu çok az . Bu durumlar biraz canımı sıkıyordu zaten birde bu olunca modum düştü bir sorayim dedim
Seraykg gamzecapanoglu Bende de aynısı oldu bie hafta arayla kilosu aynı çıktı doktorum 2 haftada bir ölçüm daha sağlıklı dedi
Sakinem212 gamzecapanoglu benimde suyu azalmış ve bebek ters dönmüş 10 güne dönmezse sezaryen için gün. Verecek bu arada ilk gebeliğimde kordon dolanması vardı normal yaptım ondada gelişim geriliği vardı.
Seraykg Yagmur34 gitmedim canım haftaya gidicem yani önemli olan sağlıklı olması diye canımı sıkmıyorum açıkçası doğuma kadar ne kadar alırsa 37. Haftamdayım 2700 şu anda almasını çok isterim ama birazda bebeğin tercihi Kağan kocatepe nin bu konuda bir video su var dilersen izle için rahatlar bence
Yagmur34 Seraykg haftasına gore kilosu uyumlu canım zaten önemli olan saglıkla sıhhatle kucagımıza alalım zaten 2800 civarı doğuruyolar evet doktoru bende her yeni haftaya girdiğimde izliyorum Bi de banu çiftçiyi😊
gamzecapanoglu Seraykg Kağan Beyin videolarını hep izlerim aslında ama tekrar bir göz gezdireyim. Teşekkür ederim . Gerilemesi biraz korkutmuştu ama rahatladım ❤
gamzecapanoglu Yagmur34 ya teşekkür ederim inşallah artış olur bizim de . Evet kilosu fena değil ama gerilemesi korkutmuştu beni . Sevindim sizinkinin ilerlemesine 😍