Kelebekim bejanne00 evlendikten 2 sene sonra çocuk istedik denediğimiz ay hemen oldu, 2.çocuğu 3 sene sonra istedik herşey normal olmasına rağmen 2 sene boyunca olmadı, işe başladığım ay hamile kaldım 😊
Bfduam Kelebekim buda ilginç di mi hemen olduktan sonra diğeri neden o kolaylıkla olmaz, bende de öyle olmuştu. Efemgul mesafe uzun mu:) 15 yıl ara:)
Meral96 bejanne00 benimki 17 aylik denedim bir ay olmadi iki aydir korunuyorum. Bi dana denemek istiyorum ama olmazsa diye korkuyorum
bejanne00 Sulesaglam 2 buçuk yaşına kadar normal yollarla mı korundunuz yoksa doğum kontrol hapı spiral gibi şeylerle mi
Sulesaglam bejanne00 Aslında normal yollarla öyle ilaç sprail felan hiç kullanmadik Allah’a emanet 😁😁
_gmzenur_ bejanne00 7 yıl sonra🙈 İlk çocuğum 7 yaşında canım bu süreç içerisinde istemedik 2. çocuğu. 7 aydır istiyoruz fakat ilk hamileliğim kimyasal oldu sonrasında tekrar hamile kaldım onunda 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Bakalım 3 ay oldu kürtaj olalı tekrar diyoruz bu ay başladık inşallah güzel haberler alırız🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🌸🤲🏼
bejanne00 _gmzenur_ birden 7 yıl diyince çok korktum 😅 geçmiş olsun kuzucum hayırlı evlat nasip olsun
SutlacimiYedimmiBen bejanne00 ilk cocugumdan sonra 40 im bitince hic korunmadim 2sene sonra hamile kalabildim bnde pcos vardi 2yi istedigim icin gec olur düşüncesi ile hic korunmamistim ilkode 3sene sonra olmustu çünkü
_gmzenur_ bejanne00 Yok canım korkma 7 yaşında kızım istemediğim için olmadı 😅 Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🙏🏻
Sema15 İlk çocuğum şu an 10 aylık ve ikinciye 6 haftalık hamileyim beklenmedik bir hamilelik oldu bizim için biraz tedirginiz açıkçası ama umarım her şey çok güzel olur
Serapisa bejanne00 4 yasinda bi kizim var 22 haftalik hamileyim 😊 artik2. Yi istedigimize karar verdik 3 hafta sonra hamile Kaldn🤣🤣
Aysehsdmr Serapisa merhaba 2.5 yaşında bı oğlum var 2. De olsun artık birlikte büyüsunler dedik ve koruayo bıraktığımız gün hamile kaldım fakat kürtajla sonuçlandı. Sağlıksız bir gebelikmis. 2 3 ay sonra tekrar düşünüyoruz 🤗
Edoliii gunesligun bnde bu ay bekliyordum ama cok fena hasta oldum kafama gore bir suru ilac kullandm hrlde bu ayda olmaz nasip bkalim. Allahim sana wersin insallah canimmm
Firatlar bejanne00 oglum 22.5 aylık bende yarın doguruyorum 🤭 biraz endişeliyim keske biraz daha zamanı olsaydı plansız gebelik oldu. Allah kolaylık versin birini şdare etmek zorken 😅
Afro-dit bejanne00 ikinci çocuğu seneye düşünüyordum araları 4 yaş olsun istiyordum adet azaldığı için doktora gittim polikistik over var bende bana dedi ki çocuğun olur ama çok zor olur dedi bizde olmaz ne de olsa dedik 1 kere korunmadik hamile kalmışım şimdi 26+3 haftalık hamileyim 😂😂😂 sebebim doktor 😂😂😂😂 tabi nasip eden Allah olacağı varmış kızımın kurban olurum 🤲❤️❤️❤️
xxxbrtg oglum 4 yaşında bi an 2. artik düşünsek anca olur dedik tek sefer denedik sonra ben vazgeçtim sanki oglum kucuk hala gibi geldi bi vazgeçtim ama oldu nasil oldu bizde anlamadik😅