bejanne00 İlk çocuğunuzdan sonra ne zaman denemeye başladınız ve ne kadar sürede hamilelik haberinizi aldınız?
ktnzehra49 bejanne00 ilk çocuğum 11 aylıkken istedim ve aynı ay hamile kaldım 😊 şimdi büyük kızım 20 aylık küçük kızım 3 günlük ikiside yanımda uyuyo 🥰🥰
Yasemiinny bejanne00 oğlum 2.5 yaşındayken düşünmeye başladık. 5-6 ay denedik olmadı. Şimdi 8 haftalık hamileyim oğlumda 3 yaşında😊
pnargokce bejanne00 bende kasımda biraktik korunmayı ikinci denememizde oldu şuan 5 haftalık hamileyim kızımda 2 bucuk yaşında doğum yapana kadr 3 yaşına giriyo aralarinda 3 yas olması güzel bence 😊😊
emineakt Aralarındaki yaş 3 4 olsun istiyorduk oğlumuz 31 aylıkken korunmayı bıraktık ve ben ertesi ay hamile olduğumu öğrendim nasipse 3bucuk 4 yas olacak aralarında 🥰
Yasemiinny bejanne00 Oysaki evlendiğim ilk ah hamile kalmıştım. Bunda da öyle olur diye düşündüm ama birkaç ay hamile kalmadım. Hiç kafama takmadım çok şükür oldu darısı size 😊
bejanne00 Yasemiinny Aynı bende öyleydim ilk denediğim ay tutmuştu :) şimdi eşmle konuşuyoruz neden böyle acaba felan diye askerliği olmasaydı daha erken yapıcaktık ama askerliğini bekledik işte :)
Hlal bejanne00 kiizm iki yaşında , korunmayi birakmaadk ama kaza ile üç aylık hamileyim aslnda dusuncemizde vardi bir arada buyusunler diye düşünüyorduk kornmayi birakcakken bı ogrendm ki hamileyim 😆
gamzosgamzos bejanne00 amin canım Allah razı olsun Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşaAllah 🙏
EsengulC bejanne00 oğlumun 4 yaşına 4 ay falan vardı planlamıyorduk sürpriz oldu nisanda kardeşi olcak inşallah
kemalim01 bejanne00 oğlum 4 yaşında kardeşi olsun istedik temmuzda düşük yaptım şimdi tekrar istiyorum 3-4 aydır olmuyor nasip bakalım olur inşallah hayırlısı
gul06_ kemalim01 Evlendim 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim kizim 20 aylikken hamile kaldim supriz bir sekilde daha sonra dusuk yaptim. Tekrar korunmaya basladik korunmayi Birakinca 4 5 ay felan olmadi. Suan 25 haftlik hamileym.