Saadet27 Selam kızlar hamileyken saç kestiren var mı bir zararı var mı ? Yarın kestireyim diyorum ama işte iyi değil diyorlar sizce ?
Shnbsk Saadet27 batıl bence ben kestirdim hatta yine kestiricem kırıklarım çoktu birden kestirip kısaltmak istemedim uzadıkça hallediyorum.
papiarya Saadet27 6 aylıkken kestirdim şimdi 8 aylığım gene kestirecegim bir sorun yok canım hurafelere inanma sadece kuaförde iken yanında saç boyayan falan olmasın kötü kokudan etkilenme
bollysena Hala mı saç kestirme postu... aynisi günde defalarca soruluyor yapmayin Allah aşkına... kac kere cevap yazdığımi hatırlamıyorum hicbir zarari yok Allaha inaniyorsaniz dogumunuda ölumunude kaderinide herseyini bilen odur bi sac kestirmekle ömür kesilmez....
Saadet27 bollysena canım yazmak zorunda değilsin kimseyi burda Zorlayan yok içimi rahatlatmak istedim elhamdulillah Allah’a da inanıyorum peygamberede ölüme de sıkıntı yapma sen 😉
Kbra1722 Saadet27 bende sordum doktoruma bebekle hiç bir alakası yok dedi. Kestirebilirsiniz isterseniz. Batıl inanç bence denilenler 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Obsesifk Saadet27 kestir hatta daha çok kestir hamileyken çok çabuk uzuyor o kadar pişmanımki keşke hamileyken 2 ayda bir kestirseydim Çoktan eski saçlarıma kavuşmuştum.