maviananas Nazlimom annemle gittim sağolsun küveti o buldu hemen sonra gelenler de nerden aldıginız diye sorup durdu🤪
Pinaray0309 Nazlimom herkez kocasıyla gelmiş biri bi yerde biri bi yerde alio 4 tane küvet gelmiş zaten ıkisinin de elinde bi tane çıkarken birakcaz diolar garantiye aliolar dedim canım karnım burnumda beni dellendirme aliyim onu ben zorla kaptım:)
diamond2635 Dmteyll zaten sanırım her mağazaya bir pembe bir kahverengi getirmişler canım sanırım.Bizim burdaki bim çok kalabalık değildi 8:50 de gittim bütün alacaklarımı aldım çıktım ama hep birer ikişer tane koymuşlardı
Tgbergll Dmteyll yaa tühh bizim bimde herşeyden baya fazla vardı ilk defa böyle gördüm çok şaşırdım ben kundak tarzı kendim ördüğüm için normal battaniyeden aldım keşke yakın olsak size de alırdım ☺️
papatya_35 Nazlimom Burda da küvet var kova yok yorgan var yastık yok ana kucağı zaten yok 😅 ama biberon küvet aktivite halısı yorganı aldık çıktık. Yarısı gelmiş yarısı gelmemiş 😅
Pptya Nazlimom Bende kundak havlusu biberon muslin oyun halısı triko battaniye biberon fırçası aldım 🙈🙈
Annenaz Ozgebalc ben çeyiz yaparken bir kez öyle erken gittim en ön sıradaydım. Sandım ki sırayla gireceğiz falan beni ezip geçtiler elim boş döndüm 😂 o günden sonra gitmedim
Nazlimom Ozgebalc ben girdigimde yeni yeni giriolrdi kova küvet her bime bitane gelmiş küvet arkadaydi kaptim hemen😂
zynpada Nazlimom şunları beyisime atatım 😅 zira vaka sayısı kaç olmuş bime mi gidilir cuma günü diye yollamadı beni 😅
Annenaz Nazlimom oyuncak sepeti ve patikler çok güzel duruyor. Ben normal küvet aldım çok pişmanım . Katlanır almakla çok iyi yapmışsınız