Eda05 Merhaba hanımlar gebe olduğunuz da hemen doktora gittiniz mi regliniz kaç gün gecikince gittiniz acaba suanda 5 haftalık hamileyim hemen gitmelimiyim sizce ?
Smyye1B Eda05 Ben öyle yapmıştım ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum 😇 5te keseyi gördüm 6 da kalp atışını.
Seymaben Eda05 testi yaptikdan 2 gun sonra gitmistim diye hatirliyorum reglmde 3 gun gecikmisti🤔 ama siz yinede hemen gidin beta takibi yaparlar🥰
Aseltos9 Eda05 gidip kan verdim hamile olduğumu öğrenince biraz bekledim 6. Haftamda gidip hem bebişimi gördüm hem kalp atışını duydum 🌸
Seross10 Eda05 gebeliğimi öğrendiğim gün muayenem vardı zaten kan alındı kese vs görülmedi 4 haftalıkmış. 1 hafta sonrası çağırmıştı doktor 5+3te gittim keseyi gördük 7+5te kalp atışını duyduk
_Minikbaby26_ Smyye1B 4 gun gecikince test pozitif cikinca gittim ultrasonda gozukmedi kan da cikti ultrason icin gun bekliyorum
Eda05 Cok kararsızım hemen randevu aldım acaba bir hafta daha beklemelimiyim onu tam bilmiyorum bu sefer bi sıkıntı olurmu olmaz mı endişesi Yaşarmıyım 😌
Aseltos9 Eda05 bence bekleyin biraz tekrar tekrar ultrasona girmek sakıncalıymış ilk hamileliğimde beklediğim halde doktorum erken gelmişsin demişti 😂
Eda05 Smyye1B bende aynı durumdayım normalde suanda 4 hafta 3 günlük gösteriyor ve reglim sadece 1 gün gecikti hastaneye gideceğim zaman tam bebek beş hafta 2 günlük olmuş olacak adetim de 1 hafta gecikmiş olucak
Cansu4401 Eda05 reglim 15 gün geçmişti tabi ben hala test yapana kadar hamile olmadığımı düşünüyodum öğrenince 1 hafta sonra gittim herşeyi gorim diye öyle de oldu🥰
Eda05 Teşekkür ederim hanımlar ozaman biraz daha bekleyip gideyim en azından herseyini göreyim insallah 😊🥰
_Minikbaby26_ Eda05 bence gitmelisin doktor kan tahlili istiyor folik asit yazıyor en azindan folik asit icip ne zaman gel derse o zaman gidersin
Eda05 _Minikbaby26_ planlı gebelik olduğunu ıcın eczacıma danışıp bu ayla beraber 3 aydır folic asit kullanıyorum ama bilemedim şimdi
_Minikbaby26_ Eda05 folik asit kullanıyosan tamam cnm folik asit icin soylemistim betadan baskada bi kac degisik baska kan degerlerine bakiyor yinede sen bilirsin cnm
MeyraRana Eda05 ben pozitif çıktığını test çubuğundan öğrenince mecbur hemen gittim acilden girdim hatta hiç randevuyla uğraşamazdım çünkü gebeliğim den haberim yoktu alerji iğnesi serumlar bide covid aşısı oldum bebeğime bi zarar vermiştir diye korktm.