tazeannecik1 Oğlumun tekmesiyle uyandım 🤣Şimdi de hıçkırıyor onu dinlemekten uyuyamıyorum🙈Sol tarafım pıt pıt atıyor kafası orda mı oluyor yani bilen var mı ?
Ruzgarperisi tazeannecik1 Ben çoğu zaman sağ tarafımda hickirigini hiss ederrim. Sonra da kendi kendine sinirlenip tekmeliyor kızım. Oy yerim ben onu. 😇Sağlıkla kavuştursun Güzel Rabbim 😍🤲😘
annembabam tazeannecik1 tazeannecik1 Ruzgarperisi benimki de sağ sol hiç fark etmezdi . Ama epeyce süre de hıçkırırdı miniğim ☺️🧚🏻♀️İnşallah sağlıkla sağlıklı olsunlar da
aleladebirmom tazeannecik1 ben de onu merak ediyorum ama genelde karnı oluyor hıçkırdığı yer çünkü hıçkırınca karnımız irkilir ağzımızdan ziyade. Bi defasında da ultrasona girmeden önce hıçkırdığı yere elimi koyup ultrasondan baktırmıştım karın çevresiydi orasıı 😊
Ruzgarperisi aleladebirmom Aynen bende sağımda hickirigini görüyorum.kafasi sol tarafımda.sol yumurtalığım eziyor nerdeyse.sıkıştırıyor.dönerken yatakta.ve ya oturunca aniden baskı yapiyor o tarafıma .
tazeannecik1 aleladebirmom Aa doğru öyle de olabilir şimdi doktor kontrolüm var bakalım nerelerde paşa görücez 🙈
guzelbebegimmmmm aleladebirmom aa cidden öyle de olabilir. Ben hıçkırdıkça kafasını yuruyor yukarı sanıyordum. Sizin dediğiniz de mantıklı
guzelbebegimmmmm tazeannecik1 evet ben hıçkırığı aşağıda hissedince kafası orda oluyor. Sonra yukarda göbeğimin orda hissediyorum. Diyorum eşek sıpası yine dönmüş yukarı😄
NURELLA23 Ne kadarlikken hissediliyor hickirik benimde 16 haftalik olucak bazen kıvılcım gibi birseyler oliyor kasıklarimda bebişim mi bilemedim ama odur diyorum hareketi yani :)
gulsonmez27 NURELLA23 ben notlarıma baktım da ilk hıçkırığı 26.haftada başlamış..Her gebe farklı dönemde duyar tabiki 😘
gulsonmez27 NURELLA23 ilk hareketini kanat çırpma gibi hissedersin hafif Böyle irkilme gaz ilerlemesi gibi.Net hareket eğer ilk gebelikse 20.haftadan sonra oluyor.Böyle hafif bir tekme..