Ceyduygu _ayse22 Ne zamandır hissetmiyorsunuz? Çikolata yiyip uzanın hiç hareket etmezse mutlaka hastaneye gidin
prensesannesiiiiii _ayse22 benimde çok azalmıştı 34 36ya kadar şuan maşallah yine canlandı canımı okumaya gelmiş
Minekorkmaz _ayse22 doktora gidin bence bend aynı haftalardayım cok hissediliyor yürürken bile hissediyorm
Serpilikra Bende 34 haftalik hamileyim benim kizim da pek narin çok hareketli değil ama hiç mi hareket etmiyor sizinki
_ayse22 Serpilikra şuan etti de hiç hissetmiyorum eskisi gibi azaldı acaba birşey mi oldu aklıma türlü türlü şeyler geliyor nadir oda zorluyorum hissediyorum
Hiranurr00 Serpilikra canim bende 33 haftalik hamileyim benim kizda bastan bedi sakin ediyo seninkide oylemi nasil hareketleri faln
Zeynepp97 _ayse22 Alanı git gide daraldığı için eskisinden az hareket etmesi normal ama yinede gün içinde en az 10 haraket saymaniz lazım
_ayse22 Zeynepp97 günde on hareket ederse sıkıntı yok yani demi bazıları iki saate 10 hareket ediyorsa sıkıntı yok diyor
Zeynepp97 _ayse22 Normalde 2 saatte 10 haraket ama her bebek bir olmadığı için sen daha iyi bilirsin hangi saat de daha aktif olduğunu önemli olan 10 haraket ve ondan fazlasını hissetmen sonuçta bazen aktif bazen çok sakin olabiliyorlar
Ipekgulll _ayse22 bazen hiç etmiyor bazen 10 değil 100 oluyor hareketler çok garip anne yüreği işte hemen meraklanıyoruz. Ama takipte kalmakta fayda var her zaman dinlenin konuşun karnınızls oynayın 🤗
Serpilikra Hiranurr00 aynen sakin benim kızda hareket takibi yapiyorum tabiki ama hiç bir zmaan çok hareketli bir bebek olmadi 35 haftalik oldum 😊