hs_mutluluk16 ben 2 kızımda da kolay bulduğum için bimin bezini terch ettm. 2.kızıöda yenidoğan ı bilr bimden aldım . Orta kalınlkta olması çok iyi hem sızdırmazlık yapmadı bedene göre alınca hem de kalça çıkığını önledi. Dr lar çok ince bezi tavsiye etmiyor bebek yürüyene dek. Baby turkodan memnn kalmadm sleepeyden de molfiks ve a101 inknden de hem cok inceler hem de şişince birden şişip fena şeklde torbalanarak sarkıyorlar. Slepey ve a101in bezinn cırtları hep açıldı vazgeçtim. Büm bezlerin cırtlarıno güçlendirdi . Sad3ce bedeni iyi tutturmak gerek küçüğünü takınca kızım mesela 3 e girdi brz bırakması lazm ama doldurmadğı için 3 ü çişini tutamıyr bırakmadı ve 15 kg yaklaşınca 5 no yu gece kullanamadm taştı sebebi brdni küçüktü bizde bimin aylık 6 nolu bezini alıp taktık netten o gündem beri gece de sızdırmadı. Gündüz 5 noyla devamr ttik bez bittikçe . Hiç pişik de olmadılar iç dokusu güxel dadece ıslaklk göstergesi yok. Bi gösterge için o ladr bez paras a da gerk yok bence . İlk gğnler yenidoğannda tüm b3zlerd epilik yapar bebekler ıslak mendilden kaynaklı o yüzdn ıslak mendilleri sleepeyden baby turkodan aldm başlarda ve sudan geçirdim hep köpükleri gitsn diye ve hiç pişik olmadılar 1 2 gün briaz kızardı sonra mendlden oldnu dğşünüp yapınca geçti kızarklık ve ben pişik kremi sürdüm o kızarma zamannda o şeklde alıltı beze cocuklar. sonra bim yeşil paketli ıslak mendiline geçtm büyüynce ondada parabrn alkol yok üstelik büyük ve kalın temzlemesi kolay oluyor. Ve her yerde bulunuyor. Sleepy molfksi dneeme zamanlarmda her yerde bulamadm istediğim noları baby turkoda öyle.