Polenpolen52 Burnum tıkandı bu saatte bır cozumu var mı , doktora soylıcem acaba bırseyler verırmı uykudan uyandım :(
Mehtap_93 Polenpolen52 bende iki gündür çekiyorm nane limon içip yorganı kafama çektm yattm baya terlemişm kalktm hemen duş aldm şimdi daha iyiym toparladm biraz ıhlamur çayı içiyorm bide
Minnaksercecik Polenpolen52 bende de o problem var vicks sürdüm burnumun kenarlarına yatağa dik yattım burnumdan zorla nefes almaya çalıştım ağzımla verdim şuan burnumun iç kısmı yanıyor başıma ağrı vuruyor
ParkAys Polenpolen52 bir kbb uzmanina danisin. Ben de de alerjik faranjit cikti hamilelikte. Hem burnum tikali hem de oksuruyordum geniz akintisi sebebiyle. Bana hamileler icin olan alerjik burun spreyi verdi. 1 hafta her aksam gece yatarken kullandim. Iyi geldi sonrasinda ne zaman tikansa kullaniyorum Yoksa uyumam imkansiz. Burun etlerim kocaman sisiyor 🥺
Gizemin-minnakI @Polenpolen52 canm yarım çay bardağı kaynatılmış ılımış da olabilir . Ilık su da olabilir . Sıcak ve ya soğuk olmasın . Yarım çay kaşığı tuzla yarım çay kaşığı karbonat karıştır burnuna Çek .
flowerfly Otrinatura aloe Vera burun spreyi var doğal.biraz pahalı .9 aydır kurtaricim. Öncesinde de arada kullanıyordum. Doktorumda önerdi.
Bsrak Benimde burun tıkanıklığı problemim var deniz suyu kullanmaya başladım doktorumun tavsiyesiyle çok rahatım şimdi tavsiye ederim