Taze-annee Gagi benim 32. Hafta 26 ocağa geliyor hocam. 1 şubatta başlatmak istiyorum çalışabilir raporunu inş doktorum yardımcı olursa. 1 haftasını kurtarmış oluyorum yine
Taze-annee Elos önceden Almak mı gerekir hocam acaba ? Bi hafta erken alsam tatile girmeden tatil süresindeki iznim yine yanar mı ? Sizin nasıl olmuştu
Elos Taze-annee evet tatil süresinde fiilen çalışmadığınız için aktaramazsınız maalesef. Ama hesaplayıp özel hastaneden istediğiniz haftalara göre rapor alabilirsiniz.
mzeak7 Gagi nasıl yani araya denk gelirse yanmıyor mu?benim bildiğim çalışmadığın o süre aktarılmıyor.yani ilk gebeliğinizde 3 hafta aktarılmalıydı.
mzeak7 Gagi peki şu an 24.hafta idari izindeyim.ocağın 24ünde 32.haftam başlayacak.ben bunu 20sinde çalışabilir raporu alarak başlatsam sonra Şubat tatili zaten.ama Şubat tatilinden sonra çalışmasam.yani 34.haftada çalışamaz raporu alsam.yine aktarılır mı o iki hafta
gulumse0611 Taze-annee bnmde aynen öyle oluyor iki hafta gidiyor malesef sadece üç hafta kakıyo bn o yüzden direk çalışamaz raporu alıcam
Gizmo90 Çalışabilir raporu alabilirsiniz hocam 2 hafta çünkü 37 ye 3 hafta kalmış oluyor. Yaz tatilinde süre uzun olduğu için olmaması mantıklı. Sonrasında çalışamaz alırsınız. Siz çalışabilir raporunuzu alın iptal ederlerse o zaman bakarsınız.
Minikoko mzeak7 hocam sizinle aynı durumdayım. O haftaları çalışmadığımız için ekleyemiyoruz. Hiçbir mantığı yok yani. Bana böyle denildi.
gulumse0611 Minikoko bnde öyle dıydum öyle söylendi araya da girse fiilen çalışma olmadığı için eklenemiyor
gulumse0611 Taze-annee tabiki olmaz çünkü erken doğum olduğunda ekleniyor üstüne 40 haftaya tamamlanıp doğum izni başlıyor 37 de doğum oldu diyelim rrsmiyette bu 34 olucak üstüne altı hafta eklenecek 3 hafta eklenmesi gerekirken hem yanlş oluyo doktor kabul etmrz zaten açığa çıksa soruşturma geçirir umarım anlatabilmişimdir biraz karşık oldu sizin için de tehlikeli bi durum