Elifinannesi_ Kızlar akşam 21:00 gibi doğum oldu. Ne zaman yürüyeyim hala ayaklarım uyuşuk ve çok ağrım var… Bide bana verebileceğiniz başka tavsiye var mı ? İlk ayağa kalkma zor mu oluyor ?
nazlisucan Elifinannesi_ ablam sezaryen olmuştu hemşireler ne zaman yürümesi gerektiğini söylemişti ona
busracemre2710 Elifinannesi_ 6 saat sonra zaten kahve içerip vücuttaki narkoz attiriyorlar 6 saat sonunda kalkmıştim ben
eminnee Elifinannesi_ Hemşireler gelip ilk kalkışı sana yaptırırlar canım benim ilk kalkışım çok zor oldu eğer zorlanırsan 2.ye kalmak istemiceksin ben cesaret edememiştim ama sakin kalkmamazlık yapma 2.çok daha kolay oluyor 😊 Bide çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda ağrıların biter 🥰
ozumveannesi Elifinannesi_ niye henüz kalkmadınız en geç 6 saat sonra hemsirelerin gelip kaldırması lazım,uyuşukluğunuz geçmedimi
busracemre2710 Elifinannesi_ 6 saat sonra kimseye laf söz olmasın laf etmesinler diye kalkmıştım açıkçası ben tutuna tutuna ağrı ceksemde mecbur kalktım
Elifinannesi_ ozumveannesi kaldırmadılar bide ayağımdaki uyuşukluk geçmek bilmedi 2 tur yürüdüm şükür iyiyim ☺️