Beybisininannesi seym4 eyvah zencefil varsa evde ballı limonlu bi çay yap kendine azcıkta karabiber at içine Bana baya yardımcı olmuştu
Ozlem2206 seym4 zencefil limon bal karabiber kaynat iç kuzum tadı çok kötü oluyo ama etkili baya rahatlatır geçmiş olsun
Linakent seym4 Ne mümkün uyumak salgın var galiba anlamadım gitti başım ağrıyor gözlerim burnum akıyor kafamı kaldıracak halim yok bizde 29+2 🙋🏼♀️
Ccyln seym4 keşkeee oturup ağlayacağım nerdeyse uyuuamadığım için çok fazla vajinal kaşıntım var covid de oldum uykusuzluktan yoruldum gerçekten
Beybisininannesi seym4 o da şifa ❣️ Meyve varsa vitamin depola 😊 miden birşey almayacak gibiyse ayva öneririm O da baya yardımcı olmuştu bana..
seym4 Beybisininannesi teşekkür ederim şimdi yapıyorum nane limon yememde sıkıntı yok şükür fazla kaçırınca nefes darlığı yapıyo tek 😅
seym4 Linakent ogf sanırım grip salgını var herkes hasta ee o kadar kovid çıktı bunca hastalık normal 😞 Allah yardımcımız olsun. Sizede geçmiş olsun bebeğinize hayır ve sağlıkla kavuşun❤️
Linakent seym4 bana kalırsa bu covidden bile beter bişey vallahi ben anlamadım bütün gün evdeyim nasıl nerden hasta oldum 🥺 hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz inşallah bebiş 💜✨
seym4 Linakent benim eşim hastaydı bu şekilde ben ondan kapmış olabilirim genelde o çıkar dışarı. Amin inş