HaticeTekin Kızlar benimde bu hafta sonuyla birlikte 10gun adetim gecikmiş olucak sizce vardır deilmi geçen sefer kimyasal gebelik geçirdim erken öğrenmiştim bundada aynı şey olucak diye korkularım var(2tane gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif)
Sultan_4242 Sinem-Akman ben adet oldum sancım çokinsalah sen olmazsın niye böyle oldu anlamadi mm onca gecikmeden sonra
HaticeTekin Sinem-Akman Evettt yenicee yaptım canim şuan testim ikiside aynı çizgide ayyy çok mutlruu oldumm suann diğer testlerde hep silik çıkmıştı
Xxz Arsub11 Benimde öyle olmuştu evde çıktı testte çıkmadı bir ay grcsi sonraki ay aniden hamile kaldım. Ama kendimi hiç sartlamadim hamile kalmak için zevkine yani öyle diyim. Hatta ikinci çizgi birincidn daha koyu geldi o derece oldu . İnşallah sende demekki kızıma dobemi yumurtalıklarınin yakındır hamile kalmam o yüzden şerbet bırak akışına ❤️❤️❤️ hayırlısı olsun
Arsub11 Xxz ayy hadi insllah kuzucum rabbim agzindan duysunda gercek olsun yaaa aylardir deniyorum bazen umudum tukeniyo ya 😔
Xxz Arsub11 iki sen bekledim ben sonra biri dedi ki çocuk beklemek stres yaratıyor. Onu unut. Keyfine yap dedi ve gerçektende oldu. Ovulasyon testlerini ihtiyacı olana verdimm hiçbir test kalmadı hamilelikle ilgili hicbirsey okumadım. O kadar çıkardım hayatımdan .inan stres var üstünde bunu dene .
Arsub11 Xxz ah ah zaten strees cane baska birsey degil inan bana yaaaa insallah bu streesi birakirsam belki bnde bebeklenirim🥰
Arsub11 yenigebe_1 kuzum kanda negatifi gördükten sonra cesaret edemiyorum 0.1 cikti benim icin çok kötüydü korkuyom 😔😔
yenigebe_1 Arsub11 Ben oğlumda test yaptım negatif çıktı. 4-5 gün sonra kan verdim baş ağrısı yüzünden. İlaç yazmak için betaya baktılar. 0.906 çıktı gebe olabilirsin dedi acildeki doktor birkaç gün sonra verince 10.3 çıktı. Bilemiyorum yani allahin işi belli olmaz. Adetin de gecikmiş olmasını istiyorum aslına bakarsan🥰
Arsub11 yenigebe_1 ayyy allahin isine bak sen kuzum yaaaa demekki sende cikmamis sonra cikmis kuzucum ayyy keske benimkide sennki gibi olsa yani cok isterim cidden bak kuzucum 🥰
Sinem-Akman Arsub11 sabahki attığım testlerimi gördün mü sen çok çok silik ama çıktı 2. Çizgi 🙈 yarında yapsammı diyorum ya