Baburhulya 26/3 olduk ama sürekli tekme halinde öyle kasıyor ki bazen idrar kaçırma sebebi olucak gibi oluyor sizin hareket durumlari nelerdir bu arada hani erkek çocukları çok hareketlidir derler ya bence yalan benimki kız hiç alakası bile yok
Makskala Baburhulya aradığım post. tam da şuan öyle bişeyin içindeyim. Az önce az daha yapacam sandım. 32 haftadayım ben. Benim de kız ama bazen hareketli bazen sakin.
Beybisininannesi Baburhulya benimkide durmuyor Ayak sürekli kaburgamda Artık elimle itiyorum biraz geri çekiliyor o zaman🤣
Baburhulya kahvesever__ hiç hisetmen daha kötü benim ilk kız öyledi ya hiç oynamazdi sürekli doktora giderdim niye oynamıyor diye bu ağır top derdi şimdi de bu sürekli tekme hâlinde özelikle birşey yediğinde tatlilarda şuan beni koymuyor ki yatiyim☺️
Drya55 kahvesever__ bende 22+1 deyim benimde öyle ngun içinde bazen sabah üç dört kere pıt pıt şeklinde hareket hissediyorum bazen akşama doğru bende faa hissetmiyorum o kadarda tatlı seyler yememe ragmen
AsilveAnnesii kahvesever__ çok normal o haftalarda zaten minik daha. Siz bide 27den sonra görün o zaman da diyeceksiniz biraz dur çocuğum uyutmadın beni diye 😂🥰
Baburhulya Askiletotomsu ne yapıyım canım istiyor dayanamıyorum yiyorum ilk zamanda tatiyli ağzıma sürmezdim şimdide deli gibi yiyorum
kahvesever__ Baburhulya hyr 😞 öğlen oynuyor geceleri hiç oynamıyor doktora sordum da normal demişti her benek 24 saat oynamaz demişti
Baburhulya kahvesever__ Aynen günlük tekmeler 20 olması gerekiyor dedi banada doktor atıyorsa sıkıntı yok
Eylul4142 Baburhulya ikinci canım abisi var birde 7 yaşına yeni basta ben tam tersi olması yönünde duacıyım içerde hareketli çıkınca sakin olur inşallah 😅🙏 sizin ilk mi
Baburhulya Eylul4142 benimde ikincisi ablası var oda 7 yedi yaşına girecek Mart’ta valla inşallah dediğin gibi olur benim ilkki çok hareketlisizdi doğdu yürümeye başladı yaramazliklar artı tam tersi olur 😀
Eylul4142 Baburhulya sağlıklı olsunlar da inşallah gerisi önemli değil ☺️ abiler ablalar varken daha kolay olur onların büyümesi
Baburhulya Makskala güzel bir Duygu ama işte şuan beni uyutmuyor yatamiyorum bazen teknesine kalkıyorum