Gullsenn Kızlar 28 haftalık gebeyim. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz doktorlar varsa muayene ücretiyle beraber yazar mısınız rica etsem
Ilkgozagrimiz Gullsenn bnde ayten olguna gidiyorum 90 lira muayenesi 11 haftadan beri ona gidiyorum suan 29+4 oldum ve asiri memnunum
Seresozge Gullsenn kolan murat öztürk👍🏼 Konusurken kızım diye hitap ediyor ve bu güvende hissettiriyo
ozlemkrts ummucan evet memnunum cnm hamile kalmadan öncede gittim şuan 16 haftalığım cuma günüde randevum var
ozlemkrts Gullsenn gayet memnunum gayet ii ilgileniyo en azından sorduğun sorunun cevabını alabiliyorsun
Gamzegedik Bende Esenler medipole Fatma Bilgehan a aldım randevu ama tamamen tesadüf , bir tek onda boş randevu vardı bir sefer gittim iyi bir doktor gibi ama benim aklım burcu hanimda randevu alamıyorum , henüz çok yeni gebeligim bende araştırma asamasindayim 9+2 🤭
Gullsenn Gamzegedik ben en başından beri Burcu hanıma gidiyorum. Açıkcası bi numarası YÖK bildiğimiz doktor yani artık kapının önünde saatlerce beklemekten bıktım
Mineoksuz Gamzegedik bende baya doktor değiştirdim orda Fatma hanıma devam ediyoruz şimdi doğumum da onda olacak çok memnunuz 👍🏻
Gamzegedik Gullsenn hiç bana göre değil o kadar beklemek aslında çünkü birde 4 yaşında kızım var herkesin olduğu gibi vaktim değerli umarım içime sinen bir doktor bulurum 😏
ummucan Gullsenn aynen kesinlikle katılıyorum. bende randevu alamamaktan. Aldığım randevusu ertelenmesinden bıktığım için doktor değiştirdim.
Mineoksuz Muayene ücreti 50 tl bu arada Ayten hanım dahil birkaç doktora gittik bizi korkuttular işte bi konuda suyun az falan dediler renkli ultrason yaptırmadım diye. Fatma hanıma gittim herşeyin normal dedi şükür Doğum zamanını bekliyoruz net herşeyi konuşan biri ve bebeğimiz makat geliş ona rağmen 37. Haftadayız daha bu hafta ağrılarım olduğu için sezeryan konuştuk 😌