Sssna Nzlasln kasılmalar,kramplar,ağrılar için çok faydalı canım aynı zamanda erken doğuma da engel. İlaç yerine yiyilip içilen hiç birşey tutmuyormuş doktorum öyle söyledi
Zozan-harman Nzlasln ben kullanıyorum kullanmayınca kasılma oluyor bu da erken doğumu tetikliyormuş daha önceden de erken doğum yaptım ben mecburen kullanıyorum tabi herkeste aynı değil
Mltm07 Nzlasln bende sevmiyordum ama bir süre sonra vücudumda eksiklik başlayınca bir takım tutulmalar elektrik çarpması sürekli kramp başladı sonra başladım kullanmaya bırakmadım suyun içine atılanı sevmediğim için doktorum kapsül verdi
Sssna Nzlasln omega3,kalsiyum,magnezyum,demir,probiyotik kullanıyorum. Çok zorlayıcı ama bebeğe ve bize faydası olmasa doktor vermez diye düşünüyorum
kuzeymomsss Nzlasln ben 6 ilaç kullanıyorum, kilo almamın sebebi büyük ihtimal onlar ama sonuç olarak bebeğe çok faydalı şeyler. O yüzden doktorunuz neyi veriyorsa bence sorgulamayın ve kullanın. Yani herkesten en iyi bilen onlar ben öyle düşünüyorum
[silindi] Nzlasln Bana magnimore vermişti. Çok memnun kaldım. Gece bacaklarım cok ağrıyordu. Kramplarıma falan çok iyi geldi. Bu ilacı gece yatmadan 1 saat önce içtiğimde etkili olacağını söylemişti doktorum. Farklı zamanlarda alırsanız hepsini gözünüze çok gelmez. Günün farklı vakitlerinde yemek yediğinizi düşünün bunlarda takviye edici gıda sonuçta.
Mikmikbuk Nzlasln Olabilir. Bende günde omegalı multivitamin alıyorum + b12,demir + magnezyum + d vit. + günlük bol peynir süt, Bomba gibiyim kafamı da iyi çalıştırıyor 😀şükür olsun
Zozan-harman Nzlasln erken doğum yaptığım hamileliğimde hiçbir vitamin kullanmadım keşke kullansaydım 😔
Fk2 Nzlasln magnezyum bitkilerden yeterince alınamıyor. Çünkü Türkiye de yanlış tarım ile toprakta olan magnezyum azaldı. Sebzelerde yeterince alınamıyor. Gebelikte magnezyum faydası. Erken doğumu engelliyor. Çocugun beyin yapısını geliştiriyor. Annede kaygı bozukluğuna, kasılmalara iyi geliyor. İlacın yan etkisi bile güzel anneyi ishal yapıyor. Gebelikte gebeler son aylarda kabız oldukları için magnezyum kullanın ca ishal değilde düzenli tuvalet ihtiyacını karsılıyor. Bas ağrısı da olmak üzere tüm agrılar iyi geliyor. Gebelikte değil normal hayatta dahil düzenli kullanmak gerekli bence
Diloss_14 Fk2 güzel demişsiniz de kafama takıldı benim doktorum suda eriyen verdi ishal yapıyor dedim bıraktırdı sıvı kaybı istemiyoruz gebelikte dedi 😕 baska magnezyum kapsül falan da ishal yapıyor mu