Muselo Güzel anneler doymak bilmiyorum bişeyler oldu mideme 29+1 günlük hamişim sadece bu zamana kadar 5 kilo aldım diye sevinirken nazar değdi😔 yemek yiyorum 1 saat bilemedin 2 saat sonra hiç bişey yememişim gibi acıkıyorum ne yapmam lazım kilo alcam kesin şuan çayla birlikte bir ekmek yedim yemek yememe rağmen midemi suyla dolduruyorum meyveydi kuruyemişti hep daha fazlasını istiyorum böyle olan hamişler naptı acaba👀
Caglasmsk Muselo ayy bende 20 haftaligm 2 gündür mide bulantim bitti kendimi yemege verdim resmen.5 aydir bukadar yemek yememistm hiç. Ve sürekli aç hissediyorum. Hemrn 2 kilo aldim istahimin acilmasiyla. Napcam Bilmem insallah doguma kadar böyle sürmez 🙄
Muselo Serii benimkide 4 litreyi buluyordur gece yatana kadar içiyorum hatta gece dilim damağım kuruyor gene içiyorum anlamadım sumu böyle yapıyor eritiyor
Caglasmsk Muselo valla kizz. 😂 Simdiye kadar 6 kilo vermstm mide bulantimdan iyiydm simdi birden alinca degisik oldum😂 yiyoruz bakalim. Ayrica ben yemiyorum benim kızım yiyor bikere🙄🙊🙈😂
Muselo Caglasmsk 🤣🤣🤣benimkide kız bende öyle diyorum atıyoruz onların üstüne bakalım hayırlısı🤣sağlıklı olsunlarda🙏🏻