Minnosun İyi geceler arkadaşlar benim oğlum 1bucuk aylık ve şuan fark ettim ki arada bir ayakları titriyor böyle birşey başına gelen varmı şimdi farkettim yaa
Glssn Minnosun canim doktora gotur muane etsin aynisi ben yaşadım ayağı istemisizce titriyodu doğduktan sonra fark ettm bende nöroloji ve cocuk dr götür bence gecmis olsun
Minnosun aysenurtc üşüme değil bı anda kendimi yapıyor anlamadım sadece bacağı değilde ayağı bır iki saniye titreme geldi
Minnosun Glssn Teşekkür ederim şuan fark ettim hemen yazmak istedim böyle başına gelen varmı diye peki ne dedi dr
Glssn Minnosun kafasinda kist cikti bebegimin rutin kontrlee gtrdum git gide küçüldü canm ihmal etme cenesi titriyor muydu
Minigimibekliyorum Minnosun merhaba böyle nisey yasamissiniz benim bevegimde 40 günlük ayağı titriyor arada hastaneye goturucem ama sizin paylaşımı gördüm hastaneye götürmüş muydunuz.neden oluyormuş acaba
Minnosun Minigimibekliyorum biz o ara virüs olduk öyle goturemedim Dr o zaman da söylemedim moralim çok bozuldu bebegimde virüs olmuştu çünkü hastanede yatmıştı vurusden dolayı daha sonra da dikkat ettim yaşamadık öyle bende goturmedim
3oglanannesi Minnosun 35 bu sorunu yaratacak kadar erken değil ama 28 hafta altında doğanlarda oluyor bizde de vardı nöroloji takip etti 2 yaşına kadar mr falan çektiler götürebilirsiniz sizde
Minnosun 3oglanannesi olabilir daha küçüklerde ilk zamanlar da olmuştu bizim şimdi sorun yok ama götürsem bende Dr biz 3 ay önce virüs olduk şuan kalp için götürüyorum