Gonca-13 Kahverengi leke halinde 2 günde bir bu leke gelmeye başladı anneme sorduğumda yerleşiyordur dedi ama doktora gidecekken randevum iptal oldu bilgisi olan var mı aranız da bir fikr verin 😞 çünkü üç aya girdi daha ilk defa oldu bu durum tehlike mi var bilmiyorum 🤷♀️
Eminegezerr Gonca-13 bel ağrın varsa kahverengi kan tehlikelidir diye biliyorum yaşadım hemen gittim iğne ilaç vs düşük tehlikesi yaşadım
Seda5885 Canım benim 7.haftamda oldu acile gttim 14.haftaya kadar gelen bir damla bile kan tehlikelidir mutlaka gelmelisin dedi.Bir de korkutmak asla istemem yerlesme kanamasi bu haftalarsa olmuyir diye biliyorum.
anonimgelin Aşkm yerleşme kanaması 12 haftada olmaz ki doktora gitmelisin korkma benimde kananam vardı bişey olmuyor ama Yinede gitmelisin.
Gonca-13 Biliyorum ama ilk gebeliğimde bunu yaşamadım ve kime sorduysam kahve leke bebeğin içeride yerleşmesine dedi sizin bileğiniz yerleşme kanaması adet üzerinde hamile kalanlar için bu farklı bi durum normal diyorlar yani hani ben düşecek korkusu yaşadım 1 haftadır bir şey yok bakalım özele başvurcam artık teşekkür ederim
elifaliunaldi Ağır mı kaldırdın, ağır iş mi yaptın, bır yere mi uzandın veya ilişki sonrası mı oldu, benimde olmuştu doktor bebek iyi dikkatli ol demişti, ilişki sonrası olduğunu söyleyince , yasaklamıştı
Gonca-13 Eminegezerr bel ağrım yok karın ağrım veya kasık ağrım da yok Kadın doğuma randevusuz gidilmiyor artık randevuda bulamıyorsun özele gideceğim artık