Armgn Kızlar bugün bütün Çarşı’yı gezdim bir türlü güzel park yatak bulamadım yaşadığım yer küçük olduğu için fazla seçenek Yok sanırım bu gidişle netten alacağım ya da e Bebekteki modellere mecbur kalacağım bana önerebileceğiniz markalar var mı grili olsun istiyorum böyle çok renkli istemiyorum şimdiden teşekkürler 😊
Rojinn Armgn e bebekte kraftan çok güzel park yatakları var üstelik gri falan çok kaliteli duruyodu fotoda 750 civarıydı sanırım fiyatıda
gonulcelen Armgn joie aldım bn grisini cok istedim ama aylardır gelmedi gelmez dediler siyahına karar verdim biraz gri detayları var üstünde e bebekte satılıyor sadece
Melisahsendursun Armgn canim ben de daha almadim ama benim arkadasim civilden almis cok guzel saglam boyle 60.120 almis cok kibar duruyor istersen civilden bak internet sipariside veriyor bende ordan alicam kenar korumaliklari yumusak kumastan
gonulcelen Armgn henüz eve gelmedi ama büyük bir park yatak yani anne yanı gibi değil ölçüsü 2-3 yasına kadar kullanır Ölçüleri: Açık halde (Dış Ölçüleri) : 127,8x81,2 cm Yükseklik: 87,8 cm Kapalı halde: 41x29 h: 82 İç Yatak Ölçüleri: 65 x 95 cm
Dncnjms Babymalldan Baby2go prestige aldım. Kraft calipso elit de güzel ikisinden birini tavsiye ederim.